- Resmi Gönderi
Coronavirus COVID-19 Güncelleme ve Bilgilendirmeler
-
-
- Resmi Gönderi
The content cannot be displayed because it is no longer available. -
- Resmi Gönderi
Test sayısı iyi 25 bin test sayısına ulaşırsa dahada güzel olacak. Vaka sayısını 3500 lerde tutarsak bu işin altından çıkarız. Entübe hastaların hergün %10 u vefat ediyor Malesef. Rabbim den umut kesilmez ama entübe hastalardan umut yok gibi.
-
İSPANYOLLAR SALDIRIYOR
Youtube canlı korona sayısını veren kanalın chat bölümünde Avrupa ülkeleri vatandaşlari tarafından şuan Türkiye'ye karşı nefret söylemleri var keza Twitter da öyle . Olayın ne olduğunu tam olarak anlayan biri var mı ?
Olay bu geyik muhabbetinin üzerine kurulu...
İspanya Dışişleri Bakanlığı Cuma günü yaptığı açıklamada, Al-Arabiya Net News Web Sitesine göre Türk yetkililerin Çin'den İspanya'ya giden solunum cihazlarıyla dolu bir uçağa el koyduğunu duyurdu .
Buna ek olarak, İspanya Dışişleri Bakanı Arancha Gonzalez Türk hükümetinin Ankara'da geçen Cumartesi'den bu yana İspanya'dan gelen Çin'den satın alınan tıbbi malzeme sevkiyatı düzenlediğini açıkladı.
Gonzalez, Türk hükümetinin, esas olarak sağlık sistemlerini sürdürme yetenekleri konusundaki endişeleri nedeniyle, tıbbi cihazların ülkesine ihracatına kısıtlamalar getirdiğini de sözlerine ekledi.
İspanyol medyasına göre, bu gönderi değerlidir çünkü yoğun bakım hastaları için 162 solunum cihazı içerir
Son dakika haberi: Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, İspanya Dışişleri Bakanı’nın parasını ödedikleri solunum cihazlarının Türkiye’de tutulduğu iddialarına ilişkin, "İspanya Dışişleri Bakanı ile az önce görüştüm, söz konusu iddiaları reddetti" dedi.
-
- Resmi Gönderi
Son dakika haberi: Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, İspanya Dışişleri Bakanı’nın parasını ödedikleri solunum cihazlarının Türkiye’de tutulduğu iddialarına ilişkin, "İspanya Dışişleri Bakanı ile az önce görüştüm, söz konusu iddiaları reddetti" dedi.
Derler kardeşim yapmadık etmedik demedik derler.
-
- Resmi Gönderi
Yaptık mı diyeceklerdi abi
-
Bunu anlamadım abi ne anlamda söyledin?
-
- Resmi Gönderi
Bunu anlamadım abi ne anlamda söyledin?
İspanya hükümeti salgın konusunda ipin ucunu kaçırdı tıbbi malzemeleri yetersiz bunu vatandaşına açıklayamadığı için Türkiye bizim tıbbi malzemelerimize uçağımıza el koydu dedi. Bizim bakanımız arayıncada hiç olurmu öyle şey bakanım hepsi uydurma haber dedi?. Günah keçisi olarak bizi ilan ettiler
-
İspanya hükümeti salgın konusunda ipin ucunu kaçırdı tıbbi malzemeleri yetersiz bunu vatandaşına açıklayamadığı için Türkiye bizim tıbbi malzemelerimize uçağımıza el koydu dedi. Bizim bakanımız arayıncada hiç olurmu öyle şey bakanım hepsi uydurma haber dedi?. Günah keçisi olarak bizi ilan ettiler
Anladım abi sağol çok haklısın diyebilirim
-
The content cannot be displayed because it is no longer available. -
- Resmi Gönderi
Beyler keçiboynuzu alın ve günde 1 tane yiyin covid-19 karşı bir önlem olsun fakat bunu yedi düve duyurmayın piyasada kalmaz herkes çullanmasın
Bağışıklık sistemi ve astım için iyi bir koruyucudur
zaten öksürük ilacıda yapılıyor
-
Londra bugün güneşli havanın tadını çıkaran dingilizler;
The content cannot be displayed because it is no longer available. The content cannot be displayed because it is no longer available. The content cannot be displayed because it is no longer available. -
- Resmi Gönderi
Sinan abi pekmez, bal, zencefil, zerdecal, limon kısa ve öz ?
-
- Resmi Gönderi
Harici İçerik youtu.beDış kaynaklardan gömülen içerik, izniniz olmadan görüntülenmeyecektir.Harici içeriğin etkinleştirilmesi yoluyla, kişisel verilerin üçüncü şahıs platformlarına aktarılabileceğini kabul edersiniz. Gizlilik politikamızda bununla ilgili daha fazla bilgi verdik. -
- Resmi Gönderi
Yanlış yere attım kusura bakmayın
-