- Resmi Gönderi
Sinan abi pekmez, bal, zencefil, zerdecal, limon kısa ve öz ?
He kısa Eren
Yorum bırakmak için üye olmanız gerekir
Zaten hesabınız var mı? Oturum açın.
Şimdi giriş yapTopluluğumuzda yeni bir hesap için kaydolun. Bu kolay!
Yeni bir hesap oluşturSinan abi pekmez, bal, zencefil, zerdecal, limon kısa ve öz ?
He kısa Eren
Diyaliz dışında evden çıkmayan hastanın durumu araştırıldı. Aile üyeleri Diyaliz Merkezini arayarak “Biz hastanedeyiz. Babamız Corona Virüsten şüpheleniyor. Biz Diyaliz Merkezinden kaptığını düşünüyoruz” dediler.
Diyaliz Merkezi yetkilisi, sadece bu hastanın değil, başka hastalarına da merkezlerinden Corona Virüs bulaştığını söyledi.
Konudan haberdar olan Sağlık Müdürlüğü, merkezin dezenfekte işlemi konusunda daha titiz olmasını istedi.
Zonguldak pusula gazetesi
The content cannot be displayed because it is no longer available.
Farketmediğimiz şeylerin değeri anlaşıldı.
ABD dolu dizgin gidiyor son 24 saatte 1000den fazla can kaybı yaşandı.
ABD Son 24 saatte 1.344 ölüm ve 34.272 yeni vâka sayısı ile rekor kırdı.
Bu linkten Eptt AVM üzerinden ücretsiz maske talebinde bulunabilirsiniz.
Arkadaşlar.
Bu linkten Eptt AVM üzerinden ücretsiz maske talebinde bulunabilirsiniz.
Arkadaşlar.
The content cannot be displayed because it is no longer available.
Süper
Devletimizin gücü diyelim.Maske için kırk takla atan diğer ülkelere selam olsun.
Süper
Devletimizin gücü diyelim.Maske için kırk takla atan diğer ülkelere selam olsun.
Şimdi karaborsa maske satanlar düşünsün. Maske fiyatları 5 liradan 2 liraya düşer
Zonguldak Merkez seçilmiyor burdan ?
Zonguldak Merkez seçilmiyor burdan ?
Sıkıntı var kardeşim arada kontrol et
Hocam adresde merkez dedim ilce bölümünde merkez olmadigi icin caycuma diyiverdim siparis olusturuldu numarasini aldim siparisin bir sorun olurmu adres bolumune tam adresimi girdim kapi nosuna kadar
Birde seri tikladim siparis vere 2 3 defa siparis olusturuldu dedi sorun olur mu sizce