- Resmi Gönderi
Birde seri tikladim siparis vere 2 3 defa siparis olusturuldu dedi sorun olur mu sizce
Olmaz inşallah bende öyle bastım :D
Yorum bırakmak için üye olmanız gerekir
Zaten hesabınız var mı? Oturum açın.
Şimdi giriş yapTopluluğumuzda yeni bir hesap için kaydolun. Bu kolay!
Yeni bir hesap oluşturBirde seri tikladim siparis vere 2 3 defa siparis olusturuldu dedi sorun olur mu sizce
Birde seri tikladim siparis vere 2 3 defa siparis olusturuldu dedi sorun olur mu sizce
Sorun olmaz ama kilimli deseydin daha iyi olurdu
Sorun olmaz ama kilimli deseydin daha iyi olurdu
Sorun olmaz dedigin gibi hrld hocam pttyi arariz mail adresimi verdim tel nomu verdim bisey olursa gelir 2 3 gune muhtemelen olmazsa mail atariz ya da arariz ne yapalim ? İnsan bu yanlislikla seri tiklarken 2 3 kere siparis olusturdu ne yapalim ölecek halimiz yok
=D İyi tek ben değilmişim bunu yapan.
Sorun olmaz ..Net adres varsa yeterlidir
Sorun olmaz ..Net adres varsa yeterlidir
Var hocam kapi nosuna kadar belirttim sağolun arkadaşlar.
Var hocam kapi nosuna kadar belirttim sağolun arkadaşlar.
Hayırlı Olsun.
Hayırlı Olsun.
Sağolun teşekkürler hocam.Sanırım sizde verdiniz sipariş size de hayırlı olsun.
Sağolun teşekkürler hocam.Sanırım sizde verdiniz sipariş size de hayırlı olsun.
Yok Hocam bende var bir miktar ihtiyacım olursa bende veririm. Önce ihtiyaç sahipleri nemalansın. Bakarız ihtiyacım olursa başvururuz.
Yakında ptt varsa gider kendinde alırsın?
Yakında ptt varsa gider kendinde alırsın?
O da olur hocam iyi hatırlattın vallahi Şimdi bir kez daha sipariş verdim merkez seçeneğini eklemişler bakalım gelecek mi
VİRÜS TEDAVİSİNDE KULLANILAN İLAÇ
ABD Gıda ve İlaç Dairesi'nin (FDA) de onayını alan Ivermectin, daha önce AIDS, dengue ateşi ve grip gibi virüs kaynaklı hastalıkların tedavisinde kullanılıyordu.
Melbourne şehrindeki Monash Üniversitesi'nde görevli araştırma görevlilerinin laboratuvar ortamında yaptığı testlere göre bir doz Ivermectin, koronavirüsün hücreler içerisinde büyümesini engelliyor.
Üniversitenin Biyokimya Keşif Enstitüsü Başkanı Dr Kylie Wagstaff yaptığı açıklamada, "Yaptığımız deneylerde bir doz ilaç (Ivermectin) 24 saat içerisinde Covid 19'a ait RNA virüslerini büyük ölçüde azaltıyor ve 48 saatte de tamamen yok ediyor." diye konuştu.
Şu anda tüm dünyaya yayılan koronavirüse karşı yüzde 100 etkili olan bir ilacın bulunmadığını belirten Wagstaff, "Bu ilaç zaten dünyanın birçok ülkesinde mevcut. Bu sebeple hastalara şimdilik yardımcı olacaktır. Ancak kesin bir tedavi için Covid 19'a karşı aşının bulunması gerekiyor." diye de sözlerine ekledi
Bedava maske veriliyor aklımıza gelmeyen birşey hemde kargoyla eve gelecek..
Lakinnnnnn hala öküz altında buzağı arar dururlar onu anlamam..
5 yetmez 50 olsun ne olacak?
Her eczaneye devlet versin kargoyla gelmesin.vsvsvs
Halamın bıyığı olsa dayım olurdu
Bundan bahsediyorsun sanırım Whisper bu kadın birde tıp profösörü. Zihniyet başka olunca bu tür bir demeç ortaya çıkıyor. Ne yani eczaneler dağıtsında oraya mı yığılalım? Ne güzel tek tuşla ayağımıza gelecek
The content cannot be displayed because it is no longer available. Bundan bahsediyorsun sanırım Whisper bu kadın birde tıp profösörü. Zihniyet başka olunca bu tür bir demeç ortaya çıkıyor. Ne yani eczaneler dağıtsında oraya mı yığılalım? Ne güzel tek tuşla ayağımıza gelecek
Yok bu değil abim
Okuyan başka essekler de var
Kafaya bak ... İspanya mecburiyet koştu maske kullanımı dağıttı mı?Yok ki dagitsin,
Adamlar maske için adam vuracaklar
Salak bitmiyor ki