Peki bu virüs hayvandan insana geçiyor mu?
Eğer doğru ise ilk yarasadan insana geçti.
Çinliler'in dediğine göre he onlar yarasayı yediler. Mutasyona uğraması sonucu bu tip şeyler oluyor zaten. Ama dokunma ile geçer mi ? Orası muamma gibi duruyor.
Yorum bırakmak için üye olmanız gerekir
Zaten hesabınız var mı? Oturum açın.
Şimdi giriş yapTopluluğumuzda yeni bir hesap için kaydolun. Bu kolay!
Yeni bir hesap oluşturPeki bu virüs hayvandan insana geçiyor mu?
Eğer doğru ise ilk yarasadan insana geçti.
Çinliler'in dediğine göre he onlar yarasayı yediler. Mutasyona uğraması sonucu bu tip şeyler oluyor zaten. Ama dokunma ile geçer mi ? Orası muamma gibi duruyor.
Öyle ya bunu gerçekten insanoğluna yaymaksa yapanların niyeti! Baktılar insanoğlu kendini karantinaya alıyor değişik bir yol izleyip hayvanlarla bulaştırma girişimi olabilir.
Öyle ya bunu gerçekten insanoğluna yaymaksa yapanların niyeti! Baktılar insanoğlu kendini karantinaya alıyor değişik bir yol izleyip hayvanlarla bulaştırma girişimi olabilir.
Vallah bu virüsü ben bulsam salmazdım tasma takmadan neticede bu sahibini de ısırır
Yakında virüs düz duvara tırmanıyor. Ya da bölünerek çoğalıyor gibi şeyler çıkarmasalar bari.
Tüm dünya devletleri Çine çok büyük bir yaptırım uygulamalı.
Tüm dünya devletleri Çine çok büyük bir yaptırım uygulamalı.
Tek çare soyu kuruması lazım. Başka alternatif yok.
Yakında virüs düz duvara tırmanıyor. Ya da bölünerek çoğalıyor gibi şeyler çıkarmasalar bari.
Biyolojik olarak böyle bisey mümkün olamaz sanırım
Artık ülkeler kendilerini korumak için silah satın almak veya üretmek yerine ciddi anlamda sağlık sektörlerini iyileştirmek zorunda. Anlaşılan artık savaşlar bu şekilde olacak. Yurt dışındaki Prof larımızı geri getirmek zorundayız.
Artık ülkeler kendilerini korumak için silah satın almak veya üretmek yerine ciddi anlamda sağlık sektörlerini iyileştirmek zorunda. Anlaşılan artık savaşlar bu şekilde olacak. Yurt dışındaki Prof larımızı geri getirmek zorundayız.
Virüs ile savaş sadece Dünya nüfusunu düzenleyecek durumda.Virus bulasma,yayılma durumu yüzünden kimse buna teşebbüs etmez.Hedef secmiyor yani .Bir rotası veya molası da yok .Yayıl babam yayıl
Virüs ile savaş sadece Dünya nüfusunu düzenleyecek durumda.Virus bulasma,yayılma durumu yüzünden kimse buna teşebbüs etmez.Hedef secmiyor yani .Bir rotası veya molası da yok .Yayıl babam yayıl
İyide hocam açıklanan rakamlar doğru ise fazla kimse ölmüyorki. Ölenden çok doğan var dünyada. Hani virüs olur 100 milyon kişiyi öldürür ozaman derizki dünya nüfusunu düzenlediler.
İyide hocam açıklanan rakamlar doğru ise fazla kimse ölmüyorki. Ölenden çok doğan var dünyada. Hani virüs olur 100 milyon kişiyi öldürür ozaman derizki dünya nüfusunu düzenlediler.
O zaman neden onunla savaş yapalım öldürmüyorsa?
Nüfus da azalıyor sayesinde, ekonomide dibe batıyor,birde dediğim gibi rotası yok..
Yinede küçümsenmeyecek kadar can kaybı var.
Daha da ne kadar olacak muamma.Bizde bile 600e yakın bir ölüm oldu bu az can kaybı değil.Daha da işin başındayız biz.
ABD de bir günde 1300 civarı ölüm oldu..
Bana zarar verecek bir silahı seçmem ben onu demek istedim.Kimsenin tercihi olmaz böyle savaşlar.
Bence bu krizi en çabuk atlatacak ülke,az vaka, az ölüm olmasına rağmen hızlı kararlar alan Rusya olacaktır.
Bence bu krizi en çabuk atlatacak ülke,az vaka, az ölüm olmasına rağmen hızlı kararlar alan Rusya olacaktır.
Rusya gerçekleri yansıtmıyor dış dünyaya. Birde Rus insanların bağışıklığı kuvvetli. Burda rusların maden ocağı var adamlar atletle dolaşıyor kar yağarken. Grip olduklarını görmedim? dediğim gibi gerçek rakamları vermeyen çok ülke var.
Vay maske dağıtımı sitemiz bile sıkıldı e devlete yönlendiriyor artık ilginç