- Resmi Gönderi
Ben buradan da sipariş ettim her ihtimale karşı sanırım dünkü siparişler iptal edilmiş burası kullanılacakmış
Ben giremedim sayfaya?
Yorum bırakmak için üye olmanız gerekir
Zaten hesabınız var mı? Oturum açın.
Şimdi giriş yapTopluluğumuzda yeni bir hesap için kaydolun. Bu kolay!
Yeni bir hesap oluşturBen buradan da sipariş ettim her ihtimale karşı sanırım dünkü siparişler iptal edilmiş burası kullanılacakmış
Ben giremedim sayfaya?
Ben giremedim sayfaya?
Hocam ben sipariş ettim sayfayı yenileyin olmazsa tekrar tekrar girmeyi deneyin oluyor.Yalnız bunda da ilçeler yok Sadece Zonguldak var onu işaretledim adresi filan girdim okadar.
Siyaset yasak aksi takdirde ben siteye erişimi kaparım siyasi yazılan mesajları silelim
Maske olayını tebrik ettim zaten çok doğru karardı.Avrupa nın maske savaşları hakkında pek bir şey göremedim N95de sıkıntı yaşanabilir belki. Neyse avrupa bizi ilgilendirmiyor zaten.Bu salgın çok şeyi değişterecek zaten bakalım görelim yeni dünya düzenini.
Maske olayını tebrik ettim zaten çok doğru karardı.Avrupa nın maske savaşları hakkında pek bir şey göremedim N95de sıkıntı yaşanabilir belki. Neyse avrupa bizi ilgilendirmiyor zaten.Bu salgın çok şeyi değişterecek zaten bakalım görelim yeni dünya düzenini.
Ben madenciyim kardeşim n95 denilen maske boş bir maske bence. İçeriye toz alan bir maske virüsün partiküllerine karşı ne yapabilir merak ediyorum. Piyasada satılan 3 liralık maske daha yararlı
Ben madenciyim kardeşim n95 denilen maske boş bir maske bence. İçeriye toz alan bir maske virüsün partiküllerine karşı ne yapabilir merak ediyorum. Piyasada satılan 3 liralık maske daha yararlı
Abe şimdi sen daha tecrübelisin de normal maskeye göre daha iyi gibi.Ama fiyatları uçuk zaten
Abe şimdi sen daha tecrübelisin de normal maskeye göre daha iyi gibi.Ama fiyatları uçuk zaten
The content cannot be displayed because it is no longer available.
Diyorum ya davulun sesi uzaktan hoş geliyor 12 senedir kullanıyorum ama mecburen kullanıyorum. İnşallah daha iyi maskeler üretilir. Zaten dünya gidişatı bunu gerektiriyor.
06 Nisan 2020 20:28:06
Zonguldak’ta Corona Virüs vaka sayısı 281 oldu. Hayatını kaybedenleri sayısı ise 16’ya yükseldi
Kaynak:Zonguldak pusula gazetesi
Siyaset yasak aksi takdirde ben siteye erişimi kaparım siyasi yazılan mesajları silelim
Yapamıyoruzki zaten silivri soğuk
ZONGULDAK COVID 19- GÜNCEL DURUM
Yapamıyoruzki zaten silivri soğuk
Biraz yattım kalktım mesajını okudum. Sanırım hala uyuyorum , devrelerimi yaktın üle
Zeka ile inceden yazılmış bir mesaj yada ben öyle anladım.
ZONGULDAK COVID 19- GÜNCEL DURUM
The content cannot be displayed because it is no longer available.
Zonguldakta ilçelerden merkeze merkezden ilçelere ilçelerden ilçelere 14 gün boyunca seyahat etmek yasaklandı
Seyahat engeli iyi, yeterli olmasa da yayılma riskini olduğu yerde tutar.