Coronavirus COVID-19 Güncelleme ve Bilgilendirmeler
-
-
- Resmi Gönderi
Hiçbiri Semih Ö.
-
- Resmi Gönderi
Harici İçerik youtu.beDış kaynaklardan gömülen içerik, izniniz olmadan görüntülenmeyecektir.Harici içeriğin etkinleştirilmesi yoluyla, kişisel verilerin üçüncü şahıs platformlarına aktarılabileceğini kabul edersiniz. Gizlilik politikamızda bununla ilgili daha fazla bilgi verdik. -
- Resmi Gönderi
Harici İçerik youtu.beDış kaynaklardan gömülen içerik, izniniz olmadan görüntülenmeyecektir.Harici içeriğin etkinleştirilmesi yoluyla, kişisel verilerin üçüncü şahıs platformlarına aktarılabileceğini kabul edersiniz. Gizlilik politikamızda bununla ilgili daha fazla bilgi verdik.Ne yaparsan yap ,cezamı yazacaksın yaz diyen kabadayılar,,maskeniz yok denilince marketi dağıtan beyinsizler,biz genciz kanımız kaynıyor evde duramayız diyen topalaklar ve bilimum gargara seven aklı başka yerlerinde olanlar olduğu sürece "kurunun yanında yaş da yanar"sözü hayata geçer
-
- Resmi Gönderi
Ne yaparsan yap ,cezamı yazacaksın yaz diyen kabadayılar,,maskeniz yok denilince marketi dağıtan beyinsizler,biz genciz kanımız kaynıyor evde duramayız diyen topalaklar ve bilimum gargara seven aklı başka yerlerinde olanlar olduğu sürece "kurunun yanında yaş da yanar"sözü hayata geçer
Bunlar para cezasından anlamıyorlar. Bunlara karantina hastahanelerinde temizlik yaptıracaklar ozaman anlarlar
-
The content cannot be displayed because it is no longer available. -
- Resmi Gönderi
https://geomatic.org/koronavirus/
İlleri buradan takip edebiliriz arkadaşlar
-
- Resmi Gönderi
Türkiye 9 nisan 2020 covid-19 durum:
Toplam vaka: 42.282
Toplam can kaybı: 908
Allah rahmet eylesin
-
- Resmi Gönderi
- Resmi Gönderi
- Resmi Gönderi
The content cannot be displayed because it is no longer available. The content cannot be displayed because it is no longer available. -
- Resmi Gönderi
The content cannot be displayed because it is no longer available. Zonguldak’ta koronavirüsten ölen maden işçisinin arkadaşına attığı mesajlar yayımlandı. Yaşamını yitiren işçi, “Ben öldüm ölüyorum, aklın varsa dışarı çıkma” dedi.
-
- Resmi Gönderi
Türkiye 9 nisan 2020 covid-19 durum:
Toplam vaka: 42.282
Toplam can kaybı: 908
Allah rahmet eylesin
Amin inşallah abim..
-
- Resmi Gönderi
The content cannot be displayed because it is no longer available. Haydi bakalım..Daha önce demiştim bu fırsattır bulun şunu kahraman olun, Dünya sizi ve Türkiye'yi konuşsun.Ekonomik sıkıntı içine girdiğimiz şu günlerde kurtuluş da olacaktır.
-