- Resmi Gönderi
Şimdiden başladı kalabalık fırın önlerinde düğün konvoyu gibi mahalle
Yorum bırakmak için üye olmanız gerekir
Zaten hesabınız var mı? Oturum açın.
Şimdi giriş yapTopluluğumuzda yeni bir hesap için kaydolun. Bu kolay!
Yeni bir hesap oluşturŞimdiden başladı kalabalık fırın önlerinde düğün konvoyu gibi mahalle
koronadan kurtulmaya çalışken marketlerde fırınlarda dahada yığılmaya başlarsa işimiz kötü
Polisler marke ve fırın önlerine devriye gitmesi lazım en azından sosyal mesafeyi ayarlatır
Sokağa çıkma yasağı olduğunda bakkallar ve marketler açık oluyor. Ayrıca eczaneler, hastaneler ve bazı günler bankalar da hizmet veriyor. Elbette sokağa çıkma yasağı ilan edildiğinde kurallarda ona göre belirleniyor.
Birazdan genelge yayınlanır zaten. Benim demek istediğim genelge hazırlandıktan sonra halka duyurmak daha iyi olurdu. Şimdi millet evden hiç çakamayacağız diye hücum etti fırınlara
http://www.pusulagazetesi.com.tr/yasak-geldi-fi…8-haberler.html
EYVAH EYVAH NEDEN DÜN İLAN ETMEDİNİZ SOSYAL MESAFE FALAN KALMADI KAPAN KAPAR ARTIK!
Şuan tüm ülkede halk sokakta.Yasak erken saatlerde duyurulabilirdi böyle daha iyi mi oldu?Fırınlar eczanelerd de yarın da açık olacak.Ama halk şuan panik havasında.
http://www.pusulagazetesi.com.tr/yasak-geldi-fi…8-haberler.html
EYVAH EYVAH NEDEN DÜN İLAN ETMEDİNİZ SOSYAL MESAFE FALAN KALMADI KAPAN KAPAR ARTIK!
Gidende boş dönüyor zaten açık bir yer yok
Evet çık TV ye,yasak var şöyle böyle açıkla ..Ne açık ne kapalı kim çıkar kim çıkmaz açıkla
Saçmaladık yine . Virüs adam arıyordu fazlasıyla buldu bile
Büyül hata yapıldı bu konuda. Virüsün patlak verdiği gün bugün olacak böylelikle. İtalya'nın yaptığı hatayı yaptık resmen.
Valla dayı ne desek boş artık 2 gün insan hiç bir şey yemese yine ölmez. Çok bilinçsiz bir milletiz yazık.
5 gün sonra yeni italya oluruz cahille cahil olanlara bravo diyorum başka da birşey demiyorum
Ne diyelim akıllı olan yaşar artık.
İçişleri Bakanlığı Genelgesi:
Fırın ve/veya unlu mamül işyerleri,
Sağlık ürünleri üretiminin yapıldığı işyerleri,
Kamu ve özel sağlık kurum ve kuruluşları, eczaneler,
Valilikler tarafından belirlenecek akaryakıt istasyonu ve veteriner klinikleri,
Doğalgaz, elektrik, petrol sektöründe stratejik olarak faaliyet yürüten işletmeler,
PTT, Kargo vb dağıtım şirketleri açık bulundurulacak.
Keşke bunu yasak ilan edilmeden önce halka bildirip öyle açıklama yapılsaydı. Virüs bayram etti bu gece. Varın siz düşünün enfekte olanların sayısını. Yazık valla yazık