- Resmi Gönderi
Coronavirus COVID-19 Güncelleme ve Bilgilendirmeler
-
-
- Resmi Gönderi
The content cannot be displayed because it is no longer available. The content cannot be displayed because it is no longer available. -
- Resmi Gönderi
The content cannot be displayed because it is no longer available. -
- Resmi Gönderi
- Resmi Gönderi
- Resmi Gönderi
- Resmi Gönderi
- Resmi Gönderi
Şuanki Durum Okulların Açılmıcağını gösteriyor Açılması çok büyük durumlara sebep olabilir ne kadar önlem alınsada.
-
- Resmi Gönderi
Şuanki Durum Okulların Açılmıcağını gösteriyor Açılması çok büyük durumlara sebep olabilir ne kadar önlem alınsada.
Acilmmasi zor .
Vaka sayısı 4-5 di okulları kapattık.Vaka sayısı 1500 lere dayandı .Bu sayıyla açılması akıllara zarar
-
- Resmi Gönderi
Acilmmasi zor .
Vaka sayısı 4-5 di okulları kapattık.Vaka sayısı 1500 lere dayandı .Bu sayıyla açılması akıllara zarar
Avm yi açıyorlar avm de gezenler sonra okullar açılmasın diyenlere laf ediyorlar.
-
- Resmi Gönderi
Benim okulumda 2019-2020 eğitim yılında 400 tane öğrenci zaten 9.sinifti ve 10 11 12 ler var daha
-
- Resmi Gönderi
Hem çoğu öğrenci uymayacak kurallara özellikle ilkokullar
-
- Resmi Gönderi
Eren okul ve kalabalık sınıflar dert..Açılsın okullar ilk 15 günde uçuşa geçer vaka sayıları.Hala bayramın sayıları çoğalarak devam ediyor.Ufak ufak yasaklar , sınırlamalar geliyor.
Bu sene sınıf tekrarları olur acilmaz derim.İlk dönem açılması çok zor en azından.
-
- Resmi Gönderi
Eren okul ve kalabalık sınıflar dert..Açılsın okullar ilk 15 günde uçuşa geçer vaka sayıları.Hala bayramın sayıları çoğalarak devam ediyor.Ufak ufak yasaklar , sınırlamalar geliyor.
Bu sene sınıf tekrarları olur acilmaz derim.İlk dönem açılması çok zor en azından.
Abi bende onu diyorum zaten,ilk dönem açılırsa yandık,zaten ilk okul öğrencilerini kotulemiyorum ama onların aklı ermez o kadar illaki uymayacaklar liseliler ise işi dalgaya vuracak nereden mi biliyorum çünkü bende yaptım ancak bu kadar kötü birsey yapmadım en başta dezenfektani bozacaklar sonra maske takmayacaklar bana bisey olmaz hesabı sonra zaten merdiven korkuluklarındna bahsetmiyorum bile,basketbol voleybol oynacaklar vs vs.
-