- Resmi Gönderi
Tablolar iyice sarpa sarıyor Zonguldakli67
Yorum bırakmak için üye olmanız gerekir
Zaten hesabınız var mı? Oturum açın.
Şimdi giriş yapTopluluğumuzda yeni bir hesap için kaydolun. Bu kolay!
Yeni bir hesap oluşturTablolar iyice sarpa sarıyor Zonguldakli67
Son 2 haftadır hep içerdeyiz vaka sayısı 1700 ise iyileşen 1000 ve 1200 arası 500-600 civarı hep içeride oluyoruz. Bu demek oluyor ki virüs ilk zamanlardaki formunu yakaladı. Ve artmaya devam ediyor. Devletin acil çözüm yolları bulmalı.
Şöyle kısa bir hesap yaptım an itibariyle vefat eden vatandaşlarımızı da düşünce toplam teşhiş edilen vaka 26 bin küsür az bir rakam değil. Tedbirli olalım. Kalabalık yerlerden uzak durmalım.
Yazdıklarımıza dikkat edelim abiler.
Söyle bir eskilere bakayım dedim de şu anki olum oranı fazla,genellikle vakalar 3000-4000 arasında iken bu kadar ölüm oranına sahipmiş.
Hacettepe üniversitesinde 1300 sağlık Çalışanına Çin patentli aşı uygulaması yapılmış.
Haydi bakalım dert onlardan geldi çare de onlardan olsun.
The content cannot be displayed because it is no longer available.
Ya bu rakamlara inanan var mi diyom yorumum siliyorsunuz
Evet inanmıyoruz kesinlikle
Ne fark eder?Aksini ispat edersek,edersen buraya yazmamizda normal.
Fazla takılmaya gerek yok.
Vaka 5 bin olsa ne olacak?Veya can kaybı 100 olsa ne olacak bizim açımızdan?Gerekenler bireysel olarak yapılacak bunun kacari yok .
İnan veya inanma. Ama burada bu konu hakkında ispatsızca konuşman yanlış. İnanmıyorsan düşünceni kendine sakla. Bak bu dediklerimiz kulağına küpe olsun. Burada sana verilen hercevap hayatında bir tecrübe olsun?
İşte bu zihniyet yüzünden kimse umursamıyor. Ne virüsü virüs mü var ben olmam yada yalan yanlış bilgiler tedbirleri elden bırakanlar en çok virüsü yayanlardır.
@HavalarMiss gerçek vaka sayısı kaç profesör madem yanlış diyorsunuz vaka sayısına.