- Resmi Gönderi
Abiler genelge yayınlanınca yazarmısınız kafam karıştı benimde
Haklısın
Biri yazmış demiş ki
"açıklanan yeni kararları bir seferde anlayan cindir" ???
Yorum bırakmak için üye olmanız gerekir
Zaten hesabınız var mı? Oturum açın.
Şimdi giriş yapTopluluğumuzda yeni bir hesap için kaydolun. Bu kolay!
Yeni bir hesap oluşturAbiler genelge yayınlanınca yazarmısınız kafam karıştı benimde
Haklısın
Biri yazmış demiş ki
"açıklanan yeni kararları bir seferde anlayan cindir" ???
MEB: "Resmi, özel, örgün ve yaygın tüm eğitim öğretim faaliyetleri, 31 Aralık 2020 tarihine kadar uzaktan eğitim yoluyla devam edecektir."
Bildiğim tek şey buydu zaten abi paylaştığın için teşekkürler ?
Bildiğim tek şey buydu zaten abi paylaştığın için teşekkürler ?
Bende zaten bir tek bunu anladım. Sen bide sergen yalçının yorumunu gör
Sergen Yalçın: "Sokağa çıkma yasağı saat 8'de başlıyor. Bizim maçlar saat 7'de başlıyor. İlk yarıyı oynayıp bırakacağız galiba."
Genelge ne zaman yayınlanacak peki
Genelge ne zaman yayınlanacak peki
Böyle bir açıklama var
Böyle bir açıklama var
The content cannot be displayed because it is no longer available.
Yani abim benim anlamadığım nokta benim açık öğretim okulu var hafta sonu o acaba olacakmı olmıycakmı bilmiyorum
Yani abim benim anlamadığım nokta benim açık öğretim okulu var hafta sonu o acaba olacakmı olmıycakmı bilmiyorum
Yüzyüze yok abim.Ben öyle anladım.Yani kalabalık ortamı azaltacak tedbirler aldığımıza göre.. Uzaktan eğitim devam edecek yılbaşına kadar
Öğrenciler olarak saat 13:00 16:00 arası çıkabiliyormuşuz saçmalık benim bir yere gitmem yarım saat gelmem yarım saat 2 saat kalıyor geri ye
13:00 ile 16:00 arası nasıl sınav yapacaklar merak ediyorum okula gitmemiz yarım saat çoğu kişi 20 ile 40 dk arasında okula geliyor 14 te sınav başlasa 40 dk olsa 14:40 + 10 dk ara 14:50 de 2.sınav başlar 15:30 da biter geriye zaman kalmıyor eve dönecek
Sınavlar yüz yüze mi olacak?
Sınavlar yüz yüze mi olacak?
En son öyleydi hala bir açıklama yok diye biliyorum
Ülke de akıllı yetkili kalmadı galiba şu anda online olarak yapılmasını bekliyorlarmış türkiye de sadece istanbul diye bir yer yok doğu da öğrenme hevesi olan öğrencilere yardım yapılmıyor bazı ailelerin pc ya da tablet alacak gücü yok .