- Resmi Gönderi
Olabilir. İlk okululların daha fazla ders sayısı
Abi kızın ilk okula gidiyorsa sıkıntı yok etki etmez onlara
Yorum bırakmak için üye olmanız gerekir
Zaten hesabınız var mı? Oturum açın.
Şimdi giriş yapTopluluğumuzda yeni bir hesap için kaydolun. Bu kolay!
Yeni bir hesap oluşturOlabilir. İlk okululların daha fazla ders sayısı
Bu sayılara göre dışarıyı bırak cama balkona çıkmak bile yasak olmalı geriye dönük
Yasaklara göre
Niye etmiyormuş?
Bu sayılara göre dışarıyı bırak cama balkona çıkmak bile yasak olmalı geriye dönük
Yasaklara göre
Tüm dünya olarak 15 gün karantinaya girsek ?
Niye etmiyormuş?
Daha ortaokul dönemine geçmediği için derslerde sıkıntı yaşamaz
Daha ortaokul dönemine geçmediği için derslerde sıkıntı yaşamaz
Evet o konuda haklısın ödevi çok veriyor bizim öğretmen çocuk bildiğin sabah 8 akşam 8 mesai yapıyor
Evet o konuda haklısın ödevi çok veriyor bizim öğretmen çocuk bildiğin sabah 8 akşam 8 mesai yapıyor
Abi ben sana şöyle söyleyeyim matematiği her hafta düzenli tekrar etsin sözel olanlar kolay 1 günde 40 sayfayı ezberledim coğrafyada sınavlar ertelendi
Abi ben sana şöyle söyleyeyim matematiği her hafta düzenli tekrar etsin sözel olanlar kolay 1 günde 40 sayfayı ezberledim coğrafyada sınavlar ertelendi
Onu yapıyor zaten. Ben ona yazıcıdan ayrıca test çıkardım. Ödev harici onlarıda yapıyor. Bazen ben bile anlamıyorum hocanın verdiği matematik sorusunu
Onu yapıyor zaten. Ben ona yazıcıdan ayrıca test çıkardım. Ödev harici onlarıda yapıyor. Bazen ben bile anlamıyorum hocanın verdiği matematik sorusunu
Ben şahsen derslerin hiçbirini dinlemiyorum matematik hocası anlatıyor arkada binanın dış cephe onarımı var ses gelirse kusura bakmayın diyor 1 aydır böyle kendin kendine program yapacaksın
Çinden yeni bilgiler görüntüler var sars virüsü ile ilgili
Çinden yeni bilgiler görüntüler var sars virüsü ile ilgili
2021 senesine hazırlık var sanırım?
BUGÜN
TEST SAYISI
161.125
HASTA SAYISI
6.713
VEFAT SAYISI
153
İYİLEŞEN HASTA SAYISI
3.254
Gelecek hafta yatan hastalar ve yogun bakım doluluk oranında inanılmaz bir artış olacağını düşünüyorum
Gelecek hafta yatan hastalar ve yogun bakım doluluk oranında inanılmaz bir artış olacağını düşünüyorum
Öyle gözüküyor
Öyle gözüküyor
En merak ettiğim aralık 15 inde durum ne olacak ki şu an 4000 in altına düşmez Aralık sonuna kadar