Sağlık Bakanı Fahrettin Koca : "Tedbirler yeterince etkili olmazsa, daha ağır kısıtlamaların yapılması kaçınılmaz olacaktır. Gelecek hafta bu konuyu Bilim Kurulu'nda değerlendirmiş olacağız."
Coronavirus COVID-19 Güncelleme ve Bilgilendirmeler
-
-
Sağlık Bakanı Fahrettin Koca: “11 Aralık’ta aşı takvimine başlayacağız.”
-
Yeni vaka 28.351
-
Sağlık Bakanı Fahrettin Koca: “11 Aralık’ta aşı takvimine başlayacağız.”
O tarihte süreç mi başlıyor, yoksa aşı yapılmaya mı başlıyor
-
O tarihte süreç mi başlıyor, yoksa aşı yapılmaya mı başlıyor
Böyle söylemiş süreç veya aşıya başlandığına dair bir şey dememiş
-
Bakan Koca: "Aşıyı yaparken vatandaşımızdan herhangi bir ücret asla almayacağız."
-
- Resmi Gönderi
Bakan Koca: "Aşıyı yaparken vatandaşımızdan herhangi bir ücret asla almayacağız."
-
İlk Salih'e vursunlar parasını ben vereceğim.
-
Sağlık Bakanı Dr. Fahrettin Koca: "Hafta sonu belirli saatlerde sokağa çıkma yasağı Bilim Kurulu'nun önerisi değil, kabinenin görüşerek aldığı bir karar."
-
Benim anlamadigim birey var Salih devlet gerçek sayıyı aciklamiyor diyo ya sanki hastalığı devlet bulastiriyo herkeze gerçek sayiya niye takiliyorsun çevremizde okadar duyarsız insan var maske takmayan kafasina, göre gezen bunların hiç suçu yok demi bütün suç devletin begenmiyorsan ülkeyi devleti baska ülkelerde yasa mesela
-
Benim anlamadigim birey var Salih devlet gerçek sayıyı aciklamiyor diyo ya sanki hastalığı devlet bulastiriyo herkeze gerçek sayiya niye takiliyorsun çevremizde okadar duyarsız insan var maske takmayan kafasina, göre gezen bunların hiç suçu yok demi bütün suç devletin begenmiyorsan ülkeyi devleti baska ülkelerde yasa mesela
Sen de biraz sorgula birseyler derdimde silivri soğuk para ver gideyim almanyaya beğenmiyorum evet
-
- Resmi Gönderi
Sen de biraz sorgula birseyler derdimde silivri soğuk para ver gideyim almanyaya beğenmiyorum evet
Ben yollayayım seni sunexpress ile =D
-
Git ozaman orda yasa mesela hiç derdin olmaz
-
Ben yollayayım seni sunexpress ile =D
Tamam olur ??
-
Git ozaman orda yasa mesela hiç derdin olmaz
Tamam al uçak biletimi ?
-