- Resmi Gönderi
Yahu hem kapatın deyip hem ergenliğe girmemiş arkadaşlara laf tıkıştırıyorsanız konu nasıl kapansın :D Bundan sonra konu dışı yazılan mesajları sileceğim.
Yorum bırakmak için üye olmanız gerekir
Zaten hesabınız var mı? Oturum açın.
Şimdi giriş yapTopluluğumuzda yeni bir hesap için kaydolun. Bu kolay!
Yeni bir hesap oluşturYahu hem kapatın deyip hem ergenliğe girmemiş arkadaşlara laf tıkıştırıyorsanız konu nasıl kapansın :D Bundan sonra konu dışı yazılan mesajları sileceğim.
Bugün istanbulda balık tutan kalabalık gercekten cok üzücü bir durum neden kimse umursamiyor nasıl bitecek bu hastalık illaki yasakmi gelmesi lazim herkez kendi tekbirini alamiyormu yazık degilmi sağlık çalışanlarına çok üzüldüm
Bugün istanbulda balık tutan kalabalık gercekten cok üzücü bir durum neden kimse umursamiyor nasıl bitecek bu hastalık illaki yasakmi gelmesi lazim herkez kendi tekbirini alamiyormu yazık degilmi sağlık çalışanlarına çok üzüldüm
Ne diyelim saygısız olmuş hepsi ailesini düşünen yok bu zaman da
Bilim kurulu ne zaman toplanacak bilen varmı
Bazıları yarın diyor
https://www.facebook.com/av.ahmetyildiz…352542041437843
Şoyle bi video geldi aslı varmi bilmiyorum italyan dr vürüsun yapay oldugunu soyluor.
Bilim kurulu yarın toplanıyor ama tam kapanma söz konusu değil lafları geçiyor.
2020 de herşey olabilir.
Yapay virüs de normal,kurul toplanır komple yasaklar gelirse de normal
Sabaha akşama da bomba bir kış gelirse ki ben BEKLİYORUM
Oda normal...
2020 Yasanmamisliklari bu sene rafa kaldirmayacak bu aşina oldu artık.
2020 kış olarak akılda kalsın kar uzunden kapanalım bana kafi toprağim:-D
Cumhurbaşkanlığı Kabinesi Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Başkanlığında toplandı. Toplantı saat 15:00'da başladı.
Cumhurbaşkanı Erdoğan, toplantıdan sonra kameraların karşısında geçerek yeni kısıtlamaları açıklayacak.
Hafta içinde saat 20 den sabah 5 e kadar sokağa çıkmak yasak. Berberler kuaförler kapanacak. Alışveriş merkezleri kapanacak. Hafta sonu tam gün sokağa çıkma yasağı uygulanacak. Bu hafta böyle olur zannedersem
Az kaldı açıklama icin
20 yaş altı nolur sizce
Bekliyoruz açıklamayı, allahın izniyle şu aşıda gelsinde şu yasaklardan kurtarsın bizi çünkü bu sefer martta ki gibi yazın bitme avantajımz yok
İlla ki başımızda çoban olacak. İlla ki yaptırım ile yasaklar ile bu iş çözülecek. Covid-19 değil. Bilinçsizlik öldürecek bizi.
20 yaş altı nolur sizce
Biraz daha kısıtlama olabilir fazladan