1 Aralık Türkiye Coronavirüs Tablosu
Vaka sayısı: 30,110
Test sayısı: 180,312
Vefat: 190
Hasta sayısı: 6,101
İyileşen sayısı: 4,593
Yorum bırakmak için üye olmanız gerekir
Zaten hesabınız var mı? Oturum açın.
Şimdi giriş yapTopluluğumuzda yeni bir hesap için kaydolun. Bu kolay!
Yeni bir hesap oluştur1 Aralık Türkiye Coronavirüs Tablosu
Vaka sayısı: 30,110
Test sayısı: 180,312
Vefat: 190
Hasta sayısı: 6,101
İyileşen sayısı: 4,593
Arkadaşlar bilenler bilir malumunuz kendi mesleğim ile alakalı kısımlarına sizlere yardımcı olabilirim. Covid 19 denetimlerine riaayet etmeyen yani sokağa çıkma yasağı olan süreçte dışarıda bulunan veya maske takmayanlara alt limit 900 TL tutarında cezai işlem yapılmaktadır. (Şu an standart) Bu işlem idari işlemdir. Şahıs bu cezai işleme cezanın kendisine vergi dairesi veya idari işlemi yapan birim tarafından tebliğinden itibaren 15 gün içerisinde ilgili Sulh ceza mahkemelerine itiraz edebilir. Haklı gerekçe görüldüğü müddetçe cezai işlem ortadan kalkar. Bu süreçte açıkçası çok haklı gerekçe olmadan cezai işlem dönenler pek olmadı. Sadece idarenin hatalı (TC,İSİM VEYA SOYADI) veya tebligat sürecinde tebliğ yapmamak veya mahkemeye süresince evrakları ibraz etmemekten idari kaynaklı sorunlardan dolayı ve iptali mümkün olan durumlarda işlemler iptal edilme ihtimali olmuştur.
Cezai işlemer 1583 sayılı Umumı Hıfzısıhha Kanunu 282 maddesi gereğince uygulanmaktadır. Cezai işlemlerin tamamı kaymakamlık makamınca onaylandıktan sonra cezai tefhime girer. Onaydan geçmeyen cezalar tefhim edilerek teçziye edilemez.
Umumi Hıfzıssıhha Kurulu tabipler odası gibi bir şey mi yerel bir kurum mu
– Her vilayet merkezinde bir umumi hıfzıssıhha meclisi toplanır. Bu meclis
mahalli sıhhat ve içtimai muavenet müdürü, nafıa mühendisi, maarif, baytar müdürü, (veteniner )mevcutsa
sahil sıhhiye merkezi tabibi, bir hükümet ve belediye tabibi ve hastane baştabibi ile garnizon ve
kıt'a bulunan yerlerde en büyük askeri tabip ve serbest sanat icra eden bir tabip ve bir eczacıdan
ve belediye reisinden mürekkeptir. Meclis valinin veya valiye bilvekale sıhhiye müdürünün
riyaseti altında içtima eder. Valinin tensip edeceği bir zat kitabet vazifesini ifa ve zabıtları tanzim
eder.(İllerde valiler , kazalar ve ilçelerde kaymakamlar) önderliğinde toplanır.
Kafanıza takılan sorularınızı buradan sorabilirsiniz. Malumunuz kendi mesleğim ile alakalı bölümlerde sizlere yardımcı olabilirim. İnşallah
Kafanıza takılan sorularınızı buradan sorabilirsiniz. Malumunuz kendi mesleğim ile alakalı bölümlerde sizlere yardımcı olabilirim. İnşallah
Teşekkürler ettim abim.
Hıfzıssıhha meselesini ben alıntı yapmıştım ama cevap edemeden sitede curcuna çıkınca unuttuk gitti
İyi olmuş havada kalmamış soru
Cep telefonunuza gelebilecek "Aşı Randevu Oluşturma" mesajını açmayın. Yeni bir dolandırıcılık başlamış.
Sağlık bakanlığından arıyoruz, Aşıda önceliklisiniz, size kayıt oluşturalım deyip kişisel bilgilerinizi alıp dolandırıcılık yapanlar var. Telefonla bilgi vermeyiniz mesaj da gönderiyorlar.
Dikkatli olunuz.
Lokantala hafta içi ve hafta sonu saat 10.00 ile 24.00 arası paket servisi yapacak
Yakın temasta olanların karantinası 14 günden 10 güne düşürüldü.
Yakın temasta olan kişilerin PCR testi negatif çıkması halinde 8 günde işe geri dönüş yapabilecek
Boğaz ağrısı ve halsizlik ile hastaneye geldim kan ve röntgen çekildi sonuçları bekliyorum inşallah bişey çıkmaz dualarınız bekliyorum arkadaşlar
Boğaz ağrısı ve halsizlik ile hastaneye geldim kan ve röntgen çekildi sonuçları bekliyorum inşallah bişey çıkmaz dualarınız bekliyorum arkadaşlar
Çok geçmiş olsun umarım malum virüsü kapmamışsınızdır.
Çok geçmiş olsun umarım malum virüsü kapmamışsınızdır.
İnşallah bende benzinlikte çalışıyorum bide geceleri soğuk oluyor içeri dışarı usuttum herhalde
Birşey çıkmaz inşaallah..
Çok geçmiş olsun Angora
Angora geçmiş olsun kardeşim
Geçmiş olsun bende Kasım'ın 25'i gibi geçirdim virüsü şimdi iyiyim