Coronavirus COVID-19 Güncelleme ve Bilgilendirmeler

• Şayet biz gençlerinde aşı olmalarını isterlerse ben olmam çünkü güvenmiyorum,belki orta ve kısa vadede bir zararı görünmeyebilir ama nereden bilebiliriz belki 1 belki 10 sene sonra çok ciddi zararları olmayacağını. Zaten bu koronayı kötü niyetli zengin birilerinin çıkarttığını düşünüyorum. Bunların kitabında şey yazıyormuş dünya nüfusunu 500 milyonun altında tut. Bunlar bu kitapta yazan emirleri yerine getirmek için böyle bir virüs çıkartmış olabilir asıl olay aşılarla başlıyor. O yüzden aşı benim gözümde şüpheli,şüpheli,şüpheli

• medya tamamen aldatmacadır ben Tv önüne çıkan yok enfeksiyon hastalıkları uzmanlarına felan güvenmiyorum. Maskeninde koruduğunu düşünmüyorum tam tersi maske zararlıdır temiz havayı soluyamıyoruz çünkü.

• SON DAKİKA | Sağlık Bakanı Koca: “İstanbul’da 5 vatandaşımızda Hindistan varyantı görüldü.”

Sağlık Bakanı Koca: “Ülkemizde Hindistan varyantı ilk kez görüldü ve vakalar izolasyon altında.”

Sağlık Bakanı Koca: “Sputnik V açısından 6 ay içerisinde 50 milyon doz almak üzere anlaştık.

”Sağlık Bakanı Koca: “İçinde bulunduğumuzun dönemin, salgının kontrol altına alınması ve yaygın aşılanmadan önceki son kısıtlama olmasını temenni ediyorum.”

Sağlık Bakanı Koca: “Çok direndiniz, çok mücadele ettiniz ve yoruldunuz.”

Türkiye’de, BioNTech aşısı için alınan ikinci doz randevuları ertelendi.

Fahrettin Koca: Aşı tedariki önümüzdeki 2 ay için güçleşiyor ancak sonrasında aşı bolluğu yaşanması bekleniyor.

İkinci doz randevu almış olanlara SMS ile bilgilendirme yapılacak. (NTV)

:onay: Learn from yesterday, live for today, hope for tomorrow :kas:

:koşma: Chasing the Siberian Husky :bakış:

:kar::kralice::türkiye::coksoguk: :karyagisli:

Mesaj defa düzenlendi, son düzenleyen Semih Ö. (28 Nisan 2021 19:51).

• :/

Zonguldak’ın merkezinde intihara teşebbüs ihbarı ile ekipler harekete geçti.

Edinilen bilgilere göre engelli eşinin Zonguldak merkezde kitap sattığı esnada Zabıta ekipleri tarafından darp edildiğini öğrenen bir vatandaş "19 gün boyunca biz ne yiyeceğiz" diyerek canına kıymak istedi.

Bir binanın tepesine çıkan ve isminin Ergün olduğu öğrenilen şahıs "Binanın tepesine çıktım atlayacağım yada bir şekilde sesimi duyuracağım" diyerek yetkililere seslendi.

Ergün ve Hülya çifti için olay yerine 112 Acil Sağlık, polis ve itfaiye ekipleri sevk edildi.

Ekipler şahısları ikna çalışmalarına devam ediyor.

Detaylar geliyor...

KAYNAK: HABER MERKEZİ

The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content.

:onay: Learn from yesterday, live for today, hope for tomorrow :kas:

:koşma: Chasing the Siberian Husky :bakış:

:kar::kralice::türkiye::coksoguk: :karyagisli:

• İstanbul'da 'tam kapanma' öncesinde şehir dışına çıkmak isteyenler nedeniyle trafik yoğunlaştı

Koronavirüsle mücadele kapsamında alınan 'tam kapanma' kararının ardından İstanbul'da il dışına çıkmak isteyenlerin etkisiyle trafik yoğunluğu yaşanıyor.

TRAFİK YOĞUNLUĞU YÜZDE 74 OLDU

İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nin mobil uygulamasına göre, kent genelinde trafik yoğunluğu saat 13.00 sıralarında yüzde 74 olarak ölçüldü.

ARA SOKAKLARDA BİLE TRAFİK VAR! OTOMOBİLLER KONTAK KAPATTI

İstanbul'un çıkış güzergahında büyük bir araç kuyruğu oluştu. Anadolu ve Avrupa yakasında otomobiller kontak kapattı. İstanbul'da normalde öğle saatlerinde yüzde 30 - 40 civarında olurdu. Ancak şu an saat 13.00 itibariyle yüzde 74'e çıkmış durumda. Şu anda İstanbul'un dışına giden yollar değil, İstanbul'daki merkezdeki yollar da yoğun. 15 Temmuz Şehitler Köprüsü'nde trafik Esenyurt'tan başlıyor. TEM otoyolu Mahmutbey gişelerinde ise her iki istikamette de yoğunluk var.

Tam kapanma akını sürüyor Ek seferler konuldu... Trafik durma noktasına geldiTam kapanma akını sürüyor! Ek seferler konuldu... Trafik durma noktasına geldi

Anadolu Yakası'nda da durum farklı değil. E-5'te Kartal - Göztepe ve TEM Ataşehir istikameti yoğun durumda.

TAM KAPANMA AKINI: EK SEFERLER KONULDU

Tam kapanmaya bir gün kala İstanbul’daki otogarda yoğunluk artarak devam ediyor. Biletler tamamen satılınca firmalar ek sefer koymaya başladı. Öte yandan Bodrum'da da görüntüler benzer... İlçede trafik durma noktasına geldi... Türkiye’nin önemli geçiş noktalarından olan Bolu Dağı’nı kullanarak memleketlerine giden vatandaşlar da araç yoğunluğuyla karşı karşıya kaldı.

BOLU DAĞI’NDA ARAÇ YOĞUNLUĞU

Yarın başlayacak yasak öncesi çok sayıda sürücü Türkiye’nin önemli geçiş noktalarından olan Bolu Dağı’nı kullanarak memleketlerine doğru yola çıktı. Yolun Ankara yönünde ulaşımda yoğunluk yaşandı. İstanbul istikameti ise boş kaldı. Yoğunluk nedeniyle trafikte olumsuzluk yaşanmazken, akşam saatlerinde araç yoğunluğunun artması bekleniyor.

HEDEF HAVA HARP OKULU ✈

• @Yusuf

Yusuf her şey hakkında bilgi edinmek istiyorsan Youtube da Abdullah çiftçi hocamız var onu izle her konuyu anlatıyor herkese tavsiye ederim

Harici İçerik www.youtube.com
    Dış kaynaklardan gömülen içerik, izniniz olmadan görüntülenmeyecektir.
    Harici içeriğin etkinleştirilmesi yoluyla, kişisel verilerin üçüncü şahıs platformlarına aktarılabileceğini kabul edersiniz. Gizlilik politikamızda bununla ilgili daha fazla bilgi verdik.

Mesaj 2 düzenlendi, son düzenleyen Toca_Tr23 (29 Nisan 2021 11:58).

• Ben Covid-19'un yapay olduğunu ve bir tür Nüfus planlaması şekli olduğunu düşünüyorum.

tabiiki de öyle fazla nüfusu yönetmek zor olur karşı çıkanlar olur ama az sayıda nüfusu kolay yönetirsin lakin karşılarında İslam var SON KALE var asla yapamayacaklar

لا إله إلا الله محمد رسول الله La İlahe İllallah, Muhammedün Resulullah

Efsane Kar Sistemi Beklerken ...

• hatta şöyle bir şey var Çanakkale savaşında peygamber efendimiz yanına asker mi yaren mi artık ne derseniz alıp bir yere çıkartma yapan mı artık kimse onları öldürmüşler olmaz demeyin sakın bence Allah yolunda ölenlere ölüler demeyiniz onlar diridirler ancak siz farketmezsiniz.

لا إله إلا الله محمد رسول الله La İlahe İllallah, Muhammedün Resulullah

Efsane Kar Sistemi Beklerken ...

• Herkes diyor ki veba salgınından sonra yeni bir dünya düzeni kurulduysa şimdi de yeni bir düzen kurulacak güçsüz olan devletler yıkılıp geriye güçlüler kalacak insana saçma geliyor ama bazen haklı buluyorum

HEDEF HAVA HARP OKULU ✈