Kısıtlamaya saatler kala AVM önlerinde kuyruk oluştu.
Pusholder
Yorum bırakmak için üye olmanız gerekir
Zaten hesabınız var mı? Oturum açın.
Şimdi giriş yapTopluluğumuzda yeni bir hesap için kaydolun. Bu kolay!
Yeni bir hesap oluşturKısıtlamaya saatler kala AVM önlerinde kuyruk oluştu.
Pusholder
#SON DAKİKA
17 günlük tam kapanma başladı.
Herkes diyor ki veba salgınından sonra yeni bir dünya düzeni kurulduysa şimdi de yeni bir düzen kurulacak güçsüz olan devletler yıkılıp geriye güçlüler kalacak insana saçma geliyor ama bazen haklı buluyorum
Saçma gelmiyor virüs şuan da dengeleri değiştirmeye devam ediyor.Örneğin amerikan seçimlerinde Bu virüs olmasaydı Trump Kötü yönetmesine rağmen ikinci defa Başkan seçilirdi.Ancak amerikan halkı seçmedi her ne kadar da dünyada da benzer manzaralar yaşansada halk affetmedi .Şuan bu virüs çoğu iktidari yıkacak dengeleri değiştirecek ve şuan ne zaman biter bu kestirilemiyor
İstanbul'da 'tam kapanma' gününden görüntüler.
Sputnik V aşısına acil kullanım onayı geldi.
3 değişik aşı oldu
İlk önce aşı gelene kadar bu virüsle uğraşıcaz dediler. Sonra aşı gelince de aşı salgını bitirmez dediler. Komik bunlar
Karabük'ten anlık
Vaka 31.000 ne düşmüş ama peki bu köye çıkan göçen var onlar daha semptom göstermedi bakalım 1 haftaya ne olacak
Vaka 31.000 ne düşmüş ama peki bu köye çıkan göçen var onlar daha semptom göstermedi bakalım 1 haftaya ne olacak
Düşsün düşmesine gene sonbaharda vaka artışı olmayacak mı ?
Düşsün düşmesine gene sonbaharda vaka artışı olmayacak mı ?
1 haftaya kalmaz artar
bu yaz aşılanmazsak sonbaharda işimiz daha zor. Vakalar düşmeye devam eder bu yasaklarda 2 3 güne denetimler yerine oturur, daha düzgün bir kapanma yaşarız. Düşmedindeki diğer sebepte test sayısının azalması insanlar evde olunca teste daha az gidiyor. Yani bizim için önemli olan vakanın kaç olduğu değil teste göre vaka oranı
Bu yaz Nüfusun %80-90 civarı aşı olur diye düşünüyorum.
Bu yaz Nüfusun %80-90 civarı aşı olur diye düşünüyorum.
Korona da 14. Gün bitti. Pozitif devam ediyorum bakalım. Ağır süreci atlattım inşallah ilaçlarla geri kalan kısmı atlatacağım inşallah. Kortizon hap ve oscopar kan sulandırıcı geralgine ağrı kesici ve cefdifix antibiyotik ilaçlara devam