Sistemci5534 geçmiş olsun abim tez zAmanda iyileşirsin inşallah
Coronavirus COVID-19 Güncelleme ve Bilgilendirmeler
-
-
- Resmi Gönderi
Geçmiş olsun dostum
-
Sistemci5534 geçmiş olsun abı
-
- Resmi Gönderi
Teşekkürler güzel dilekleriniz için ,varsa ağır hastalarımız Rabbim onlara da öncelikle Şafi adı ile şifa İhsan etsin. Hastane başında bekleyen tüm hastalarımıza derman versin Rabbim Amin
-
Geçmiş olsun Sistemci5534 abi en yakın zamanda sağlığına kavuşman dileğiyle.
-
Sistemci5534 geçmiş Olsun. Tez zamanda atlatırsın inşallah.
-
Teşekkürler güzel dilekleriniz için ,varsa ağır hastalarımız Rabbim onlara da öncelikle Şafi adı ile şifa İhsan etsin. Hastane başında bekleyen tüm hastalarımıza derman versin Rabbim Amin
Geçmiş olsun Allah şifa versin abi
-
- Resmi Gönderi
herkese çok teşekkür ederim. Allah ülkemizden dünyadan def etsin inşallah bu illeti en hızlı şekilde Amin
-
- Resmi Gönderi
Bugün verdiğimiz son pcr testi de maalesef pozitif çıktı. Bu 4. Test ve halen pozitif devam ediyorum 17. Gündeyim. Vücut ne zaman bu illeti atar Allah Kerim
-
- Resmi Gönderi
Bugün verdiğimiz son pcr testi de maalesef pozitif çıktı. Bu 4. Test ve halen pozitif devam ediyorum 17. Gündeyim. Vücut ne zaman bu illeti atar Allah Kerim
En kısa zamanda şifa inşallah ..Onun da var demekki bir gitme zamanı Emre
-
-
- Resmi Gönderi
Dualarımız seninle İnşaALLAH atlatacaksın
-
- Resmi Gönderi
Güzel dilekleriniz için çok sağ olun inşallah negatife döneriz en yakın zamanda
-
Ablamın bir arkadaşı 29 gün pozitif kalmıştı. Doktor uzatmalo covid demişti ona
-
-