- Resmi Gönderi
1 haftadır gündeme sokuluyor okul-virüs konusu bakalım neler olacak
Hiç
Yorum bırakmak için üye olmanız gerekir
Zaten hesabınız var mı? Oturum açın.
Şimdi giriş yapTopluluğumuzda yeni bir hesap için kaydolun. Bu kolay!
Yeni bir hesap oluştur1 haftadır gündeme sokuluyor okul-virüs konusu bakalım neler olacak
Hiç
Bişey olmaz,kapanma olmaz, olmamalı artık..(bence)
Semih Ö.:D
Okul neresi hemen açıklayayım : "ortalama 50x20 bahçesi olan bir sınıfı max 20 metrekare olan her bir sınıfta 2 bazılarında nadiren 4 camı olan sınıf mevcudu en az 35 olan oturma düzeninde öğrencilerin arasında 1 metre bile olmayan eğitim yeri "diyebilirim .
Resmen dalga geçiliyor okullarda domuz gribi vakaları da çıkmaya başladı hastaneler de doluyor çocuk vakalar artmaya başladı
Daha yeni başlıyor tedbir de alınmazsa işin sonu 70-80 k lara kadar gider
Okullar hakkında bilgiyi öğrencilerden almanız en doğrusu mesela bu hafta ablamın okulunda 20 sınıf bizim okulda sadece 11.sınıflardan 4 sınıf kapandı ama resmi olarak 1000 küsür diye açıklandı bu rakam açıkçası bence bu sadece bir il de kapanan sınıf sayısı olsa daha rasyonel olur
Arkadaşım okulunda 15 sınıf kapatıldı. Kendi sınıfında 9 kişi covid
Daha yeni başlıyor tedbir de alınmazsa işin sonu 70-80 k lara kadar gider
Müstehaktır böyle devam edilirse.
Müstehaktır böyle devam edilirse.
Daha omicron pik noktasına süre var 60 - 70 bin civarının daha üstünde vakalar görürüz diye düşünüyorum. 100 bin zorlarız çok rahat
Bizim okulda 4 sınıf kapandı bu hafta
Ara tatil uzatılabilir 1 ay kadar👍👍 sonrası Allah kerim
2 sınıfta 3 vaka çıktı
Ara tatil uzatılabilir 1 ay kadar👍👍 sonrası Allah kerim
Ara tatili uzatmak şu durumda en saçma olan şey zaten ara tatile kadar korona olan olmuş oluyor ara tatilide hastane veya evde kapalı geçirmek ne kadar mantıklı ?
Bişey olmaz,kapanma olmaz, olmamalı artık..(bence)
Hocam genel değil de okullara bir şeyler yapılmalı diye düşünüyorum.