- Resmi Gönderi
Can abi ona hangi siteden bakıyorsun atar mısın link
https://gisanddata.maps.arcgis.com/apps/opsdashbo…423467b48e9ecf6
Yorum bırakmak için üye olmanız gerekir
Zaten hesabınız var mı? Oturum açın.
Şimdi giriş yapTopluluğumuzda yeni bir hesap için kaydolun. Bu kolay!
Yeni bir hesap oluşturCan abi ona hangi siteden bakıyorsun atar mısın link
https://gisanddata.maps.arcgis.com/apps/opsdashbo…423467b48e9ecf6
Ölüm Oranı %2.2.
Salgın bu gidişle 100.000 barajını aşacak gibi duruyor kısa zamanda.
İlacı oluşturmaları 8 ay ila 12 ayı bulabilirmiş bu kadar kısa sürede gelişiyorsa o zamana kadar neler olur tahmin edemiyorum dünyanın yarısı yok olur
İlacı oluşturmaları 8 ay ila 12 ayı bulabilirmiş bu kadar kısa sürede gelişiyorsa o zamana kadar neler olur tahmin edemiyorum dünyanın yarısı yok olur
Daha kısa sürede bulunur Yusuf.
Bulunmasa da önlemler yoğun, yayılma riski en aza iner
Vallahi ben korkmaya başladım diyebilirim Allah yardımcımız olsun hemen yok edilmeli çok büyük felaketlere sebebiyet verebilir.
Daha kısa sürede bulunur Yusuf.
Bulunmasa da önlemler yoğun, yayılma riski en aza iner
Abi amerika buna izin vermez adamlar güvende çinin yok olmasını istiyorlar saten
Abi amerika buna izin vermez adamlar güvende çinin yok olmasını istiyorlar saten
Biraz fazla senaryo kuruyorsunuz,hatta çokta karamsar
8 ay ile 12 ay içerisinde ilacı üretirlerse çin yok olur zaten ülke biter:'D
Bilmeden konuşmayın Amerika Çin’deki ihracatından kaldırdığı para çok büyük bir mevla
Ölüm Oranı %2.9'ken iyileşenlerin sayısı gün geçtikçe artıyor. 18.000'den fazla hasta iyileşmiş durumda. Virüsün yayılış hızı da son günlerde bayağı azaldı.
Salgın virüsünün öldürme oranı %3.0'a yükseldi fakat iyileşenlerin sayısı da çok hızlı bir biçimde artıyor.
Virüsün yayılma hızı azaldı, İyileşenlerin sayısı 21.000'i geçti.
Grafiğinide atayım
Corona virüsü nedeniyle Türkiye İran sınırı kapatıldı
can abi bu corona virüsü 1 hafta içinde türkiyeyi etkilicekmiş öyle diyolar ben çok korkuyorum ya nolur yetkili biri güzel bir açıklama yapsın ya lütfen çok korkuyorum