- Resmi Gönderi
Bir şey soracağım bu virüs diyelim ki ülkemizin doğusuna geldi. Bizim buralara kadar ulaşması ne kadar sürer.
1 gün bile sürmez?
Yorum bırakmak için üye olmanız gerekir
Zaten hesabınız var mı? Oturum açın.
Şimdi giriş yapTopluluğumuzda yeni bir hesap için kaydolun. Bu kolay!
Yeni bir hesap oluşturBir şey soracağım bu virüs diyelim ki ülkemizin doğusuna geldi. Bizim buralara kadar ulaşması ne kadar sürer.
1 gün bile sürmez?
Bu virüs hava yolu ile karışıyormuydu
Bu virüs hava yolu ile karışıyormuydu
Benim bildiğim solunum ile bulaşabildiği.
Benim bildiğim solunum ile bulaşabildiği.
O zaman doğu bölgelerde kesinlikle vardır.
Bu virüs okulları ve resmi kurumların bazılarını tatil yaparmı ?
Okullar belki ama resmi kurumlar çalışmazsa hayat durur türkiyede.
Ben türkiyede olacağını sanmıyorum bu virüsün. Ama bizim insanımız olmayan birşeyi varmış gibi gösterip krizi fırsata çevirip para kazanmaya çalışacaktır. Canan karatayında dediği gibi bu virüs 7 yıldır var. Bağışıklık sistemimizi güçlendirirsek normal bir grip gibi atlatırız. Yinede maske kullanın hiç çekinmeden. Tedbirimizi alalım. Bilinçli olalım toplu bulunduğumuz yerlerde öksürürken hapşırırken ağzımızı mutlaka kapatalım bunu yapmayan insan çok. Yerlere tükürmeyelim
Fol Yok yumurta yok ..Neler dersiniz böyle?
Fol Yok yumurta yok ..Neler dersiniz böyle?
Kaçarı yok mustafa abi sınır kapısına dayandı hatta doğu bölgelerde kuluçkada olan kişiler bile olabilir.
Ben türkiyede olacağını sanmıyorum bu virüsün. Ama bizim insanımız olmayan birşeyi varmış gibi gösterip krizi fırsata çevirip para kazanmaya çalışacaktır. Canan karatayında dediği gibi bu virüs 7 yıldır var. Bağışıklık sistemimizi güçlendirirsek normal bir grip gibi atlatırız. Yinede maske kullanın hiç çekinmeden. Tedbirimizi alalım. Bilinçli olalım toplu bulunduğumuz yerlerde öksürürken hapşırırken ağzımızı mutlaka kapatalım bunu yapmayan insan çok. Yerlere tükürmeyelim
İşte bizim milletimiz tokalaşmayı seviyor. Yere tükürmeyi vb şeylerin hepsini biliyor. Bu kafayla gidersek bizim ülkemiz virüsü rahat atlatamaz.
Ya abartmaya gerek yok. Kuş gribi tavuk gribi domuz gribi geçti bu ülkeden hepsi fasa fiso. Buda öyle
Sınır kapısına dayandı Mustafa abi. Geldi demiyoruz. Dibimize kadar dayanan virüsün bizim ülkemizde dolaşması ihtimalinden bahsediyoruz. Bir 14-21 gün içerisinde belli olur.
Ya abartmaya gerek yok. Kuş gribi tavuk gribi domuz gribi geçti bu ülkeden hepsi fasa fiso. Buda öyle
Fasa viso deyip geçecek virüs değil. Allah korusun ailenden birisinin başına gelirse anlarsın ne demek istediğimi. Herkesin ailesinde vardır yaşlı insanlar.
Ne fazla abartılmalı nede fazla küçümsenmeli ikisinin arasında olmalı.
Kaçarı yok mustafa abi sınır kapısına dayandı hatta doğu bölgelerde kuluçkada olan kişiler bile olabilir.
O zaman yumurtlarsa yeriz abim... Tövbe tövbe,bu fesfese ile siz asla hayatta mutlu olamazsınız .Bu bir abi baba tavsiyesi olsun.Kisisel önlemlerinizi alın ve bekleyin.
Allah korusun gelirse daha sıkı tedbirler alırsınız.
Bence de bişey olmaz bizde .Olsa zaten şimdiye kadar kokusu çıkardı
.