- Resmi Gönderi
Sinan abi nereden buldun linkini atar misin
İçeriden kesin bilgi
Yorum bırakmak için üye olmanız gerekir
Zaten hesabınız var mı? Oturum açın.
Şimdi giriş yapTopluluğumuzda yeni bir hesap için kaydolun. Bu kolay!
Yeni bir hesap oluşturSinan abi nereden buldun linkini atar misin
İçeriden kesin bilgi
Zonguldakta 15 kişi karantinaya alındı Allah sonumuzu hayr etsin
Yalan haber 5 iranlı TIR şöförü gözetim altına alınmış tedbir amaçlı. Tahlilleri temiz çıkmış
Hangi kaynak
Hangi kaynak
Zonguldak pusula gazetesi. 3 tane basın mensubu hastanede şu anda biriside benim arkadaşım. Sadece tedbir amaçlı alınmışlar. Ayrıca bartındada 1 üniversite öğrencisi yüksek ateş şikayetiyle gittiği hastanede gözetim altına alınmış
İrana yakın bir ilimizde böyle şüpheler çıkarsa. İşte o zaman olay çıkar.
Pusula Gazetesi Yazı İşleri Müdürü Öznur Güneş’in telefonla ulaştığı Vali Erdoğan Bektaş, soruları yanıtladı. Zonguldak Valisi Erdoğan Bektaş, Atatürk Devlet Hastanesi ek binasında 13 kişinin CORONA virüs şüphesiyle gözlem altına alınmasıyla ilgili değerlendirme yaptı.
Vali Bektaş, şu an hastanede İranlı vatandaşların tedavi ve tetkiklerinin devam ettiğini, sadece bir tanesinin ağır olduğunu ifade etti. Bektaş, gözlem altında tutulan hastaların raporlarının gelince kentte gerekli önlemlerin alınacağını belirterek “Tahlil sonuçları gelmeden bir şey diyemeyiz. Biz Zonguldak’a giren bütün yabancı vatandaşların sağlık kontrolünden geçiriyoruz” dedi.
ÇİNLİ YETKİLİLER KORONAVİRÜSE YAKALANIP İYİLEŞEN KİŞİLERİN BAZILARINDA TEKRAR VİRÜS GÖRÜLDÜĞÜNÜ BİLDİRMİŞ
dsö, corona ya karşı en etkili ilac remdesivir demiş. ABD li yetkililer nisan ayına kadar testler biter demiş.
Ayrıca çinde hastalıkla dünyaya gelen bir bebek ilaç tedavisi olmadan 17 günde kendi kendine iyileşmiş.
ÇİNLİ YETKİLİLER KORONAVİRÜSE YAKALANIP İYİLEŞEN KİŞİLERİN BAZILARINDA TEKRAR VİRÜS GÖRÜLDÜĞÜNÜ BİLDİRMİŞ
dsö, corona ya karşı en etkili ilac remdesivir demiş. ABD li yetkililer nisan ayına kadar testler biter demiş.
Ayrıca çinde hastalıkla dünyaya gelen bir bebek ilaç tedavisi olmadan 17 günde kendi kendine iyileşmiş.
Ne korktunuz ya virüsten birsey olmaz grip gibi birsey
Ne korktunuz ya virüsten birsey olmaz grip gibi birsey
Korkutma değil bilgilendirme.
Grip gibi ama yabancı bir grip. Neyin nesi olduğu pek bilinmiyor.
Virüs bu, 2 ay sonra neye dönüşeceği belli olmaz.
Korkutma değil bilgilendirme.
Grip gibi ama yabancı bir grip. Neyin nesi olduğu pek bilinmiyor.
Virüs bu, 2 ay sonra neye dönüşeceği belli olmaz.
Virüsle konustum ben mutasyon geçirmeyecek
Türkiyedekiler temizmis virüs yok tgrt haber az önce açıkladı.
Türkiyedekiler temizmis virüs yok tgrt haber az önce açıkladı.
Ona rağmen Erzurum şehir hastanehesine iranlıları virüs teşhisi yapılanları göndermeleri ve burada karantina altına alınmaları ne anlam taşıyor.?
Zonguldakta gözetim altına alınan 13 iranlı tahlilleri pozitif çıktı. Daha tahliller çıkmadan bağzı kendini bilmez sağlıkçılar halkı panikletmek için virüs çıktı diye yaygara kopardılar. Bu yapılanların bazıları bilinçli yapılıyor. Halkı boş yere tedirgin ediyorlar. İnsan normal grip olsada hastaneye gitmeye çekinir hale geldi. Rabbime şükür çok gribe yakalandım hastahane ile işim olmadı. Kemik suyu çorbası tavuk suyu çorbası 2 diş çiğ sarımsak. 1 günde atlatıyor insan.
Zonguldak küçük şehir olmasına rağmen yine burada da karantinaya alınan 13 şüpheli var