Coronavirus COVID-19 Güncelleme ve Bilgilendirmeler

• Zonguldakta gözetim altına alınan 13 iranlı tahlilleri pozitif çıktı. Daha tahliller çıkmadan bağzı kendini bilmez sağlıkçılar halkı panikletmek için virüs çıktı diye yaygara kopardılar. Bu yapılanların bazıları bilinçli yapılıyor. Halkı boş yere tedirgin ediyorlar. İnsan normal grip olsada hastaneye gitmeye çekinir hale geldi. Rabbime şükür çok gribe yakalandım hastahane ile işim olmadı. Kemik suyu çorbası tavuk suyu çorbası 2 diş çiğ sarımsak. 1 günde atlatıyor insan.

Aynen hocam doğal yöntemlerle Allahın izniyle birşeyciğin kalmıyor iki güne falan

:onay: Learn from yesterday, live for today, hope for tomorrow :kas:

:koşma: Chasing the Siberian Husky :bakış:

:kar::kralice::türkiye::coksoguk: :karyagisli:

• Arkadaşım 15 değil 13 ayrıca bu insanlar irandan ereğli ye malzeme getiren TIR şöförleri.hepside temiz çıktı. Bu tür haberler olacak. Ama bire bin katıp anlatmayalım lütfen.

Hocam bir yakınım 15 dedi o yüzden öyle yazdım düzelteyim 13 diye son durumu bilmiyorum her telden bir ses çıkıyor

• Resmi Gönderi

İçimin yağını erittin sağolasın hocam inşallah bir daha böyle haberler duymayız tek temennim

Virüs olsun veya olmasın herkes kendine dikkat etsin. Temizliğimizi yapalım etrafımızı temiz tutalım yerlere tükürmeyelim. Şimdi lodosta başlayacak tam hastalık zamanı. Bunları yaparsak zaten virüsü kapma olasılığınız düşük. Bağışıklık sistemimizi güçlendirelim. Her sene bir virüs hikayesi çıkıyor nasılsa. Seneye de köpek virüsü çıkartırlar hepsini katlederler

• Virüs olsun veya olmasın herkes kendine dikkat etsin. Temizliğimizi yapalım etrafımızı temiz tutalım yerlere tükürmeyelim. Şimdi lodosta başlayacak tam hastalık zamanı. Bunları yaparsak zaten virüsü kapma olasılığınız düşük. Bağışıklık sistemimizi güçlendirelim. Her sene bir virüs hikayesi çıkıyor nasılsa. Seneye de köpek virüsü çıkartırlar hepsini katlederler

Ayn öyle hocam

• Dibimize gelmiş. Gelmez diyenler düşünsün. Gürcistan'ada gelmiş..httpshttps://www.google.com/amp/s/www.sozc…du-5648017/amp/

Ölümcül virüs Türkiye’yi dört bir taraftan çembere almaya devam ediyor.

Reuters’ın son dakika olarak aktardığı habere göre, Türkiye’nin doğusundaki bir başka komşusu olan Gürcistan’da ilk Corona virüsü vakası tespit edildi.

Sağlık Bakanlığı’ndan yapılan açıklamada ülkedeki ilk Corona virüsünün tespit edilidiği duyuruldu. Virüsün tespit edildiği kişinin İran’dan Azerbaycan’a oradan da Gürcistan’ın başkenti Tiflis’e geldiği belirtildi.

TÜRKİYE’NİN ETRAFI ÇEVRİLİYOR

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, akşam saatlerindeki basın toplantısında ülkede henüz virüsün tespit edilmediğini belirtmişti.

Daha önce İran, Irak ve Yunanistan’da virüse yakalanan hastaların bulunduğu açıklanmıştı. Bu ülkeler içinde İran’da yaklaşık 20 kişinin hayatını kaybetmesi ve 100’den fazka vakanın tespit edilmesi endişeleri artırıyor.

• Bu konu üzerinde biraz ilgilenmem gerekiyor. Özellikle Gürcistanda görülmesi beni dahada tedirgin hale getirdi. Ardahan ilimize çok yakın.

• Baksanıza şu yakınlığa buna az şüpheyle yaklaşan da artık ne bileyim Allah yardımcısı olsun

The content cannot be displayed because it is no longer available.

• Resmi Gönderi

The content cannot be displayed because it is no longer available.
    TÜRKİYE corono virüsten korunmaya çalışırken Sağlık Bakanı Fahrettin Koca'dan son dakika açıklamalar geldi. Bakan Koca 3 grip vakasının tespit edildiğini söyledi. ABD'de ise ilk kez 'kaynağı belirsiz' koronavirüs (Covid-19) tespit edildi.

• İşte şimdi..... Etrafımız sarıldıktan sonra bu olay olmuşsa ben fena şüphelenirim

• Napalım? Bi odaya kapanıp hertarafı kurşun kağıdıylamı kaplayalım?

Ee kardeşim. Virüs yayıldı diyelim git dışarıda dolaş hiç bir şey olmaz.

O virüs geldikten sonra kolay kolay sokağa salacaklarını mı zannediyorsun