- Resmi Gönderi
Ee kardeşim. Virüs yayıldı diyelim git dışarıda dolaş hiç bir şey olmaz.
O virüs geldikten sonra kolay kolay sokağa salacaklarını mı zannediyorsun
Bu kadar paniklemeyin bişey olacağı yok
Yorum bırakmak için üye olmanız gerekir
Zaten hesabınız var mı? Oturum açın.
Şimdi giriş yapTopluluğumuzda yeni bir hesap için kaydolun. Bu kolay!
Yeni bir hesap oluşturEe kardeşim. Virüs yayıldı diyelim git dışarıda dolaş hiç bir şey olmaz.
O virüs geldikten sonra kolay kolay sokağa salacaklarını mı zannediyorsun
Bu kadar paniklemeyin bişey olacağı yok
Türkiye'de 2 hafta kalsa kaç ölü olur farkındamısın? Allah korusunda. Böyle şeyler olursa görürsün.
Türkiye'de 2 hafta kalsa kaç ölü olur farkındamısın? Allah korusunda. Böyle şeyler olursa görürsün.
17 yaşındasın milenyum neslisin Yusuf. Hayatımızda kaç kere virüs de gördük salgın da gördük biraz büyüklerinin dediklerini anlamaya çalış. Filmde yaşamıyoruz.
17 yaşındasın milenyum neslisin Yusuf. Hayatımızda kaç kere virüs de gördük salgın da gördük biraz büyüklerinin dediklerini anlamaya çalış. Filmde yaşamıyoruz.
Çin'de 10 günde 100 lere ulaşan ölü sayısı gördük.
Gelipte 1 2 kişi öldürüyor sanki. Bu kadar küçümseme abi. Virüse hevesli değilim Allah korusun böyle bir şey olmasında. Ben bir abartı yapmıyorum.
Çinde kaç aydır var bu hastalık. Çinin nüfüsü kaç ölü sayısı kaç. Çinde normal gripten ölen kişi sayısı senede 25.000 kişi corona dan ölen kişi sayısı 2500.garip değilmi
Sıkıntı yok şimdilik.
Şimdi haberlerde hala vakamiz yok denildi sağlık bakanlığı tarafından..
Dünyada seyahat edilebilecek 6 güvenli ülke arasında yeşil renkli Türkiye de var.
Hala güvenli ülkeyiz
Fazla büyütülüyor özellikle yeni nesil tarafından. Kıyamet senaryoları oluşturmayı seviyoruz harbiden. Çin'in nüfusu MİLYAR'ı geçiyor hastalanan kişi sayısı 100.000 bile değil
Çinde kaç aydır var bu hastalık. Çinin nüfüsü kaç ölü sayısı kaç. Çinde normal gripten ölen kişi sayısı senede 25.000 kişi corona dan ölen kişi sayısı 2500.garip değilmi
Allah korusun böyle konuşuyorsun da o virüsü ailenden birinin kapma ihtimali de var. Bende bunu düşünüyorum. Allah'a dua edelim bol bol gelirse bize zararı olmasin
Tecrübeli bir ülkeyiz kuş gribi domuz gribi gibi virüslerle uğraştık. Bunu da onlar gibi düşün Bi farkı yok.
Allah korusun böyle konuşuyorsun da o virüsü ailenden birinin kapma ihtimali de var. Bende bunu düşünüyorum. Allah'a dua edelim bol bol gelirse bize zararı olmasin
Duanı et o zaman Yusuf gelip panik yapmana gerek yok burada Başka yaşı genç olan arkadaşlarımızı da endişelendirmeye gerek yok boş yere.
Her zamanki salgılar diyip. Geçiyoruz da bir gün bize gelip ailemizden birisine bulaşırsa o zaman ne olur.
Her zamanki salgılar diyip. Geçiyoruz da bir gün bize gelip ailemizden birisine bulaşırsa o zaman ne olur.
%97 iyileşir :D
MERAK ETME ZOMBİ OLMAYACAK SAKİN OL :-D:-D
%97 iyileşir :D
MERAK ETME ZOMBİ OLMAYACAK SAKİN OL :-D:-D
Of can abi yoruldum tamam
Bir şey olmaz bu ülke milatlarca nelerle boğuştu buralara kadar geldik şükürler olsun rabbim izin verirse bundan sonrasını da göreceğiz yusuf kardeşim
Daha sizin gibi gençlerin bize hiç bişey olmaz evelallah üstesinden geliriz demeleri lazım. Burası afrika ülkesi değil Türkiye. Ben sana olacaklarıda söyleyeyim normal hastalıktan ölen insanları corona dan öldü diyerek pazarlayacaklar insanlarımıza. Halkı paniğe sürükleyip krizi fırsata çevirecek ler. Onun için sen şimdiden 1000 tane maske al ucuzken?