- Resmi Gönderi
Ama ben astım hastasıyım.
Öyle çok ağır değil ama yinede var.
Corona bulaşşa hastaneye yatırırlarmı ?
13 yaş civarında ölüm oranı 1000 de 2. Bağışıklığın çok güçsüz olmalı.
Yorum bırakmak için üye olmanız gerekir
Zaten hesabınız var mı? Oturum açın.
Şimdi giriş yapTopluluğumuzda yeni bir hesap için kaydolun. Bu kolay!
Yeni bir hesap oluşturAma ben astım hastasıyım.
Öyle çok ağır değil ama yinede var.
Corona bulaşşa hastaneye yatırırlarmı ?
Vallaha en çok ben korkuyorum.
Normalde nefes alamıyorum bide korona gelse vah vah.
Ingiltere saglik bakani Nadine Dorries,Corona virusune yakalandigini acikladi
https://www.instagram.com/tv/B9Pfqfvh9dt…id=7opuzhjz5p3z
Bu videoyu mutlaka izleyin arkadaşlar. Corona morana paniğe gerek yok
Arkadaşlar diyelim ki erkenden teşhis konuldu. Yayılmadı. Diğer ülkelerden de sıçrama ihtimali yok mu. Bakan pek korkmuşa benzemiyor.
BAKAN SELÇUK DA KATILACAK
Bugün yapılacak Corona virüs Bilim Kurulu Toplantısı'na Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk'un da katılacağı açıklandı.
ORTAK AÇIKLAMA YAPILACAK
Gelen son dakika haberine göre, Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk, Corona Virüsü nedeniyle Türkiye'de okulların tatil edilip edilmeyeceği ile ilgili olarak ''Ortak açıklama yapılacak'' dedi.
BAKAN SELÇUK DA KATILACAK
Bugün yapılacak Corona virüs Bilim Kurulu Toplantısı'na Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk'un da katılacağı açıklandı.
ORTAK AÇIKLAMA YAPILACAK
Gelen son dakika haberine göre, Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk, Corona Virüsü nedeniyle Türkiye'de okulların tatil edilip edilmeyeceği ile ilgili olarak ''Ortak açıklama yapılacak'' dedi.
Büyük ihtimal yarı yıl tatili öne çekilecek
Korona virüsü, 400-500 mikrohücre çapına sahip , boyutları büyük bir virüstür, herhangi bir maske bile virüsün girişini engeller, bu nedenle eczacıları 2 katlı 3 katlı maske istiyoruz diye zorlamaya gerek yoktur.
Virüs havaya değil, yere yerleşir, bu nedenle hava yoluyla bulaşma ihtimali düşüktür
Korona virüsü, metal bir yüzeye bulaştığında 12 saat yaşayacak, bu yüzden ellerinizi sabun ve su ile yıkamak bile yeterli olacaktır
Kumaşlara bulaştığında Corona virüsü 9 saat kalır, bu yüzden kıyafetleri yıkamak veya iki saat güneşe maruz bırakmak onu öldürmek için yeterlidir.
Virüs 10 dakika boyunca ellerde yaşar, bu nedenle cep boyutlarındaki alkol ve dezenfektanları cepte taşımak ve sık sık önlem amaçlı kullanmak faydalı olacaktır
Virüs 26-27 ° C sıcaklığa maruz kaldığında öldüğü için , sıcak bölgelerde yaşayamamaktadır. Ayrıca sıcak su ve sıcak içecekler içmek ve güneşe maruz kalmak yeterince iyidir.
Dondurmadan uzak durmak ,soğuk yiyecekler ve içecekler tercih etmemek önemlidir.
Ilık su ve tuzla gargara yapmak virüsü bademciklerde iken öldürür ve akciğerlere geçmesini önler.
Bu talimatlara uymak virüsü önlemek için önemlidir.
UNICEF
Sıcak havada öldürmüyormuş abi. Sadece çok zayıflıyormuş, yayılma hızı azalıyormuş yani
Sıcak havada öldürmüyormuş abi. Sadece çok zayıflıyormuş, yayılma hızı azalıyormuş yani
Yayılma hızı yavaşlıyor işte buda demekki ölüyor. Gücünü kaybediyor
El dezenfektan yok satıyor.Hatta sahteleri bile yapılmış.Ne biçim bir fırsatçılık.15.20 olan maskeler 10 kat fazla fiyat koymuşlar.
Yazıklar olsun böyle nankör, fırsatçı, ahlaksız insanlara.
El dezenfektan yok satıyor.Hatta sahteleri bile yapılmış.Ne biçim bir fırsatçılık.15.20 olan maskeler 10 kat fazla fiyat koymuşlar.
Yazıklar olsun böyle nankör, fırsatçı, ahlaksız insanlara.
Valla dayı bizim insanımız çok fırsatçı. Boşver önceden maskemi vardı anamızın tülbentlerini sararız ağzımıza. En Sağlıklı sı o.
Şişirilmiş fiyatlar ile karşılaşan herkes ALO 175 i arasın.Paranizi ve kendinizin halkın haklarını koruyun
Benim madende kullandığım maskelerim var. Onlardan stok yapayım bari eve??