- Resmi Gönderi
Coronavirus COVID-19 Güncelleme ve Bilgilendirmeler
-
-
- Resmi Gönderi
Rutin hayatımıza devam edelim.Aile bireylerinin kaygılarını arttıracak söylem ve hareketlerde bulunmayalim.
PANİK VİRÜSTEN HIZLI YAYILIYOR der bir uzmanımız.Dogru diyor,siber suçlarla mücadele de iş başında.Halki yalan paylaşımlarıyla paniğe sürükleyen 29 kişi göz altına alındı.
-
- Resmi Gönderi
Cristiano Ronaldo corona virüs şüphesiyle karantina altına alınmış. Bence ona virüs bulaşmasın diye karantinaya almışlardır
-
Cristiano Ronaldo corona virüs şüphesiyle karantina altına alınmış. Bence ona virüs bulaşmasın diye karantinaya almışlardır
Corona virüsü olduğundan şüphe ediyorlar işte. Sebebi açıklanmış. Zaten bir grip geçiriyormuş çoktan bulaşmış bir şey ama Corona mı değil mi ona bakacaklar
-
Hem ben yok ölmem,Ben gencim felan demeyin. Bunu kimse garanti edemez. Gençsin bağışıklık sistemin zayıfsa o virüse karşı dirençsiz kalırsın. Öldürme oranı düşük evet ama. Yayılma hızı çok büyük. Kısacası güzel beslenin ki. Bir gün sıkıntı çıkarda o virüse maruz kalırsan. Dayanıklılığın olsun o virüse karşı. Yoksa hiç bir şey yemiyorsun,sabah okula kahvaltı etmeden gidiyorsun. Hep zararlı şeyler tüketiyorsun. O zaman sıkıntı olur geçer deme. Birde genç yaşta sigara içiyorsan senin de riskin yüksek olur.
-
- Resmi Gönderi
Vay be adam trilyoner o bile kendini koruyamamış biz nasıl koruyacaz Yusuf? ?????
-
Kardeş. Sen diyelim ki 16-17 yaşındaki bir gençsin. Sabah okula kahvaltı etmeden gidiyorsun. Öğle akşam yemeğini doğru düzgün yemiyorsun. Ne olacak? Vücudun dirençsiz kalacak. Ve virüs seni daha kolay halledecek. O ölüm oranlarına güvenmeyin derim. Bir şey yemiyorsan. Birde üstüne sigara içiyorsan o 10-20 yaş grubundaki yüzde senin için gerçeği yansıtmaz. Ha herşeyden yiyorsun. Bağışıklık sistemin kuvvetli. İşte o zaman o ölüm oranı senin için gerçeği yansıtır.
-
Örneğin ben sabah neredeyse hiç bir şey yemiyorum. Ağzıma 1.2 tane zeytin atarım okula giderim. Beğenmediğim yemeğide fazla yemem. Ama Corona vakasından sonra her şeyden tüketmeye çalışıyorum. Sadece genç olmakla kalmıyor bu iş. Bağışıklık sistemin sağlam olmalı . Özellikle İşin içine sigara girdiyse. Sen hiç bakma o ölüm oranına
-
Bu arada çamurun yağması Corona virüsüne avantaj yaratır mı?
https://www.google.com/amp/s/halktv.c…yagacak-420961h
Modellere bakmıyorum ama. Bir arkadaşın söylemleri vardı. Bende bakayım dedim
-
- Resmi Gönderi
Cumhurbaşkanlığından Çıkan Kararlar:
İlk, Orta Öğretim ve Liseler 16 Mart'tan itibaren 1 Hafta süreyle tatil edilecek.
Nisan'daki tatil öne çekilmiş oldu.
23 Mart'tan itibaren öğrenciler uzaktan eğitim alacak. (TV, İnternet üzerinden)
Üniversiteler 16 Mart'tan İtibaren 3 Hafta Tatil Olacak.
Spor Müsabakaları Seyircisiz Oynanacak.
Kamu Görevlilerinin Seyahatları İzne Mütabık Olacak.
-
- Resmi Gönderi
Dünyanın şimdiye kadar yaşamadığı bir ekonomik kayba neden olacak bu virüs .
-
- Resmi Gönderi
https://www.facebook.com/13928183615770…80717568680767/
Ben yaptım gayet güzel ve sağlam oldu. Maskeye para vermeyin
-
- Resmi Gönderi
The content cannot be displayed because it is no longer available. -
- Resmi Gönderi
Venom harika film ilk gün izledim
-
- Resmi Gönderi
? Cristiano Ronaldo, virüsten korunmak için Portekiz'de “Ilha De Fuzeta” adında küçük bir ada satın alıp ailesiyle yaşamına orada devam edeceğini ve virüs yok olana kadar adadan ayrılmamayı düşünüyor.
-