İkinci kötü haber ise coronanın yeni bir özelliği keşfedilmiş. Erkek üreme organına zarar veriyormuş
Coronavirus COVID-19 Güncelleme ve Bilgilendirmeler
-
-
İkinci kötü haber ise coronanın yeni bir özelliği keşfedilmiş. Erkek üreme organına zarar veriyormuş
???
-
???
Komik değil ciddi bir durum
-
- Resmi Gönderi
Yusuf sen ne burcusun yengeçmi??
-
Yusuf sen ne burcusun yengeçmi??
Bilmiyorum. Ama kardeşim. Dediğim şeyi alaya almış gibisin.
-
Bunu ben söylemiyorum haberler söylüyor.
-
korkmayın birsey olmaz bence
-
Zonguldaklı kardeşim anlıyorum. Virüsle ilgili insanları panik etmemeye çalışıyorsun. Virüsün çok tehlikeli olmadığını söylemeye çalışıyorsun. Ama artık gerçekten her ben bir şey dediğimde bana atlıyorsun. Ben gelişmeleri sık sık takip edip buraya yayınlıyorum. Şimdi yeni gelen habere göre virüsün bu özelliği keşfedilmiş. Sen neden hep kötü haberleri umursamıyorsun. Tamam pozitif düşünmek iyidir ama abartmamakta lazım. Dediğim şey doğru bir haber. Bunu göre göre. Konuyu alaya almanı pek mantığıma sığdıramıyorum açıkçası
-
- Resmi Gönderi
Bunu ben söylemiyorum haberler söylüyor.
Bukadar takıntılı olma kardeşim. Yok yani çinde ki hastalarda veya Avrupa'daki hastalarda dediğin olay görülmemiş. Türkiyede zaten 2 hasta var ondada görülmemiş. Uydurma haber.
Düzeltme: 2 Vaka görüldü
-
- Resmi Gönderi
Haber uydurma Yusuf. Olayın aslı Çin'deki yetkililerin Covid-19 atlatanlara gidip bi' meni testi yaptırın demesi. Henüz kesinleşmiş bir şey yok.
-
- Resmi Gönderi
Uydurma haber mi.koskoca Fahrettin koca kendi Twitter hesabından duyurdu ikinci vaka görüldüğüne dair
Adam senen daha denyimli Yusuf kaç yaşında adam kaç tane virüs gördün hayatında
-
- Resmi Gönderi
Zonguldaklı kardeşim anlıyorum. Virüsle ilgili insanları panik etmemeye çalışıyorsun. Virüsün çok tehlikeli olmadığını söylemeye çalışıyorsun. Ama artık gerçekten her ben bir şey dediğimde bana atlıyorsun. Ben gelişmeleri sık sık takip edip buraya yayınlıyorum. Şimdi yeni gelen habere göre virüsün bu özelliği keşfedilmiş. Sen neden hep kötü haberleri umursamıyorsun. Tamam pozitif düşünmek iyidir ama abartmamakta lazım. Dediğim şey doğru bir haber. Bunu göre göre. Konuyu alaya almanı pek mantığıma sığdıramıyorum açıkçası
Çünki çok takıntılı sın. Boşuna evham yapıyorsun. Normal bir gripten farkı yok benim için. Normal gripte 60 yaş dan sonra tehlike kronik hastalar için tehlike bağışıklığı zayıf olanlar için tehlike. Duyduğunuz her habere inanmayın. Önce oturun Bi sağlamasını yapın. Tez canlı olmayın. He istemiyorsanda daha senin yorumlarına cevapta vermem. Önemli değil benim için
-
- Resmi Gönderi
Şu an Türkiye'de 2 tane Covid-19 vakası var.
Vakalardan biri diğerinin yakını. Eğer diğer vatandaş da etrafına bulaştırdıysa zaten virüsün çoktan yayılmaya başladığı anlamına gelir.
Burada asıl mesele şu, forum zaten virüslerin vs. konuşulduğu bir forum değil, ayrı konu açtık adı üstünde Güncelleme-Bilgilendirmeler adında ama hala burada gelip olayı büyütmeye çabalayan bir sen varsın @Y_u_s_u_f1
Zamanında Domuz ve Kuş gribi de insanlığın büyük kısmına bulaştı en azından o zamanlar sosyal medya bu derece çöplük değildi de insanlar ortalığı velveleye vermedi. Yeni nesil çok panik yapıyor.
-
Şu an Türkiye'de 2 tane Covid-19 vakası var.
Vakalardan biri diğerinin yakını. Eğer diğer vatandaş da etrafına bulaştırdıysa zaten virüsün çoktan yayılmaya başladığı anlamına gelir.
Burada asıl mesele şu, forum zaten virüslerin vs. konuşulduğu bir forum değil, ayrı konu açtık adı üstünde Güncelleme-Bilgilendirmeler adında ama hala burada gelip olayı büyütmeye çabalayan bir sen varsın @Y_u_s_u_f1
Zamanında Domuz ve Kuş gribi de insanlığın büyük kısmına bulaştı en azından o zamanlar sosyal medya bu derece çöplük değildi de insanlar ortalığı velveleye vermedi. Yeni nesil çok panik yapıyor.
Abi ben virüsü büyütmüyorum ki. Nereden çıktı ki bu. Ben sadece gelen haberler için bilgilendirme yapıyorum. Siz benle dalga geçiyorsunuz
-
- Resmi Gönderi
Abi ben virüsü büyütmüyorum ki. Nereden çıktı ki bu. Ben sadece gelen haberler için bilgilendirme yapıyorum. Siz benle dalga geçiyorsunuz
Öyledir. Yap sen bilgilendirmeni bir şey diyen yok biz zaten şizofreni falanız burada 10 kişi göremiyoruz en başından beri kıyamet senaryoları oluşturduğunu.
Senin için söylüyorum zaten panik yapma diye. Yapmıyorsan da sıkıntı yok. Ailecek hijyeninize dikkat edin sıkıntı çıkmasın.
-