- Resmi Gönderi
Umreden dönenlerin hepsi öğrenci yurtlarında karantinaya alınmış
Yorum bırakmak için üye olmanız gerekir
Zaten hesabınız var mı? Oturum açın.
Şimdi giriş yapTopluluğumuzda yeni bir hesap için kaydolun. Bu kolay!
Yeni bir hesap oluşturUmreden dönenlerin hepsi öğrenci yurtlarında karantinaya alınmış
Artık inanmıyorum bu safsataya! Salgın çoktan türkiyede etkili oldu Türkiye in %70 i bu hastalığı geçirdi farkına bile varamadık normal grip gibi geldi geçti. 10 güne kalmaz aşı bulduk derler parayla aşı satmaya başlarlar. Seneye de covid20 çıkar.
Neyin muhabbeti bu? Virüs 2019'da çıktı ki Covid-19 dendi. Virüsün en etkin zamanı ise 2020'ye sarktı.
Eren sitede senden yaşça büyük insanlara saygını korumanı öneriyorum ve uyarıyorum bu konuda. tavrını düzelt. Konuyu da sohbete çevirmeyin.
Kusura bakma CAN hocam
Arkadaşlar bakanımız güzel önlemler aldı. Sesimizi duydu allah razı olsun
Ama önceki gelenlere ne oldu tek korkum onlar şuan. Eğer onlardan birisinde virüs varsa çok sıkıntı çıkar. Allah hepimizin yardımcısı olsun
Biraz geç kaldık Sanki. Umarım sıkıntı çıkmaz
Biraz geç kaldık Sanki. Umarım sıkıntı çıkmaz
Çok geç kaldılar
Bu umreciler gelir gelmez mi karantinaya alındı. Yoksa bir süre sonra mı böyle karar alınıp karantinaya aldılar umrecileri?
Tövbestafurullah yemin ederim var ya..
Ankara ve konya ya alındılar ya sanki hepsi salınıp gittiler gibi tweet atıyor , yanlış bilmiyorsam
Ankara ve konya ya alındılar ya sanki hepsi salınıp gittiler gibi tweet atıyor yanlış bilmiyorsam
Yanlış ve safsata haber paylaşan çok kişi var.
Resmi ağızlardan duymadan inanmayın
Esra Elönü'nün babası emekli imam Şaban Elönü, umre dönüşü bu sabah İstanbul Gaziosmanpaşa'daki evinde hayatını kaybetti. Gaziosmanpaşa Merkez Camii emekli imamlarından olan Şaban Elönü'nün evinde Sağlık Bakanlığı yetkilileri inceleme başlatırken ailenin de takibe alındığı öğrenildi
Esra Elönü'nün babası emekli imam Şaban Elönü, umre dönüşü bu sabah İstanbul Gaziosmanpaşa'daki evinde hayatını kaybetti. Gaziosmanpaşa Merkez Camii emekli imamlarından olan Şaban Elönü'nün evinde Sağlık Bakanlığı yetkilileri inceleme başlatırken ailenin de takibe alındığı öğrenildi
Virüs değilde belki ölüm sebebi başkadır.
Aciklama yapılır otopsi sonucunda
Corona virüsü haritası güncellendikten sonra nerede tespit edilmiş belli olur şimdi.:'D bakan söylemiyor ama haritaya bakanların haberi var.