VAKA 18 Mİ
Coronavirus COVID-19 Güncelleme ve Bilgilendirmeler
-
-
VAKA 18 Mİ
12 kişide daha tespit edilmiş öncekilerle birlikte toplam 18
-
Böyle devam ederse ohal ilan edilsin.
-
Yanlış ve safsata haber paylaşan çok kişi var.
Resmi ağızlardan duymadan inanmayın
yalan haber değil ben her duyduğumu yazan biri değilim ,resmi bu dediğim
-
Arkadaşlar herkes twitterde her yerde sokağa çıkma yasağı ilan edilsin diye yazıyormuş.. Anlaşılan olacak bir şeyler
-
Hepsinin beyni yok
Eren bence mantıklı önceden önlem almak önemlidir. Nereden biliyorsun vaka sayısı şuan sadece 18 olduğunu haftaya daha fazla olmayacağına dair garanti verebilir misin?
-
Bu işler öyle kolay değil. Biz önlemimizi almakla yükümlüyüz takdir Allah'ındır
-
- Resmi Gönderi
Ülkede hayat durur belirli bir yasa sokağa çıkma yasağı gelse amenna,5 liraya aldığın kolonya 20 oldu sokağa çıkma yasağı gelirse 50 TL olur 1.5 TL ye aldığın ekmek 5 TL olur
-
Ülkede hayat durur belirli bir yasa sokağa çıkma yasağı gelse amenna,5 liraya aldığın kolonya 20 oldu sokağa çıkma yasağı gelirse 50 TL olur 1.5 TL ye aldığın ekmek 5 TL olur
Kardeşim o kadar insanın arasından bir tek sen böyle düşünüyorsun herkes bağırmış. Yarından tezi yok sokağa çıkma yasağı ilan edilsin diye. İtalya gibi oluruz yoksa.
-
- Resmi Gönderi
Kardeşim o kadar insanın arasından bir tek sen böyle düşünüyorsun herkes bağırmış. Yarından tezi yok sokağa çıkma yasağı ilan edilsin diye. İtalya gibi oluruz yoksa.
İsteyen çıkmasın sokağa bu kadar basit Allah Allah
-
Bakanımız sesimizi duyuyor. Eğer vaka sayısı şöyle 20-30 ı bulursa bana göre sokağa çıkma yasağı gelir. Ben size söyleyeyim şimdiden
-
İsteyen çıkmasın sokağa bu kadar basit Allah Allah
İsteyen değil zorunlu hale gelmeli ki salgına dönüşmesine engel olunsun
-
- Resmi Gönderi
18 + 2 olabilir
-
- Resmi Gönderi
Virüs yalanına inanmayan biri olarak fazla kafa yormuyorum ? abd yarın öbürgün açıklar aşıyı bulduk diye. Sonra birden bire salgın çok yavaşlar durur neden aşı sayesinde. Domuz gribi ve kuş gribinde olduğu gibi. Kuş gribinde başbakanımız Recep Tayyip Erdoğan idi. Ben aşı olmuyorum dedi. Ve aşı bulunursa yine olmayacak?. Düşünsenize dünya nüfusu atıyorum 7 milyar yarısına aşı satsa deli para. Bizim tabipler odasıdsa sağlık konusu dışında her olayda meydanlarda.bu olayda çıt yok
-
Harici İçerik youtu.beDış kaynaklardan gömülen içerik, izniniz olmadan görüntülenmeyecektir.Harici içeriğin etkinleştirilmesi yoluyla, kişisel verilerin üçüncü şahıs platformlarına aktarılabileceğini kabul edersiniz. Gizlilik politikamızda bununla ilgili daha fazla bilgi verdik.
2018 Güney kore filmi bir kesit
-