47 NEEE
Coronavirus COVID-19 Güncelleme ve Bilgilendirmeler
-
-
- Resmi Gönderi
47 NEEE
Dikkatli olun, olalım.Bu sayı bu nüfusa göre yok sayılır.İsmi lazım değil bir kaç ülke durumuna düşmeyelim
-
The content cannot be displayed because it is no longer available. -
- Resmi Gönderi
Mkaymaz21 sen gidip birilerinin yazısını alıp buraya koyulmaz italya ile bir değil bunların %90 nı dışarıdan hep , 29 abd den gerisini sen düşün Allahın izniyle kontrol altında birileri başka birşey yapmaya kalkmasa
Hep öyle yapıyoruz zaten.
Bir yerden alır ekleriz abim. Sıkıntı değil,vaka ilerlemesi işte çetene.
Onlar güneye toplu gittiler kaçarak başlarına da bu geldi.Bizde öyle olmayacaktır.
Mkaymaz21 sen gidip birilerinin yazısını alıp buraya koyulmaz italya ile bir değil bunların %90 nı dışarıdan hep , 29 abd den gerisini sen düşün Allahın izniyle kontrol altında birileri başka birşey yapmaya kalkmasa
Bişey olmayacaktır inşallah.Baska dış güçler olay içine girmesin yeter seninde dediğin gibi.
Ama herkes su an başını kasiyacak durumda değil.Herkes kendi uğraşlarındalar
-
Birilerinin yazisini alma diyor.Devlet bilgilerini paylastim pardon kardesim:D.Bir de kontrol altinda diyor.Aynen kardesim aynen almanya fransa kendi nufusunun %60 70ine bulasacak derken salakmı.Neyse konuyu fazla uzatmiyacam
-
- Resmi Gönderi
Konu koronavirus sorunavirus etmeyelim.
Hayırlı geceler abilerim
-
- Resmi Gönderi
twitter da birilerini bunu yazıp attığı gördüm resmi dediğin kimdi? resmi dediğin devletse italya ile neden kiyaslasinlar hatam varsa hakkını helal et
Kıyaslanmış işte Toca_Tr23 bunda büyütelecek bir şey göremiyorum ben açıkçası. Konuyu uzatmayalım.
-
- Resmi Gönderi
Yalan haberlere itibar etmeyin, beğenip paylaşım yapmayın..Sadece sağlık bakanlığı ve sağlık bakanı, Devlet yetkilileri tarafından yapılan açıklamalara önem verelim.
Siber suçlarla mücadele tarafından 93 kişi gözaltına alındı ve 19 kişi gözaltına alındı.İnceleme ve takipler devam ediyor.
Dikkatli olalım arkadaşlar.
-
Bulaşmalar yurtdışından gelenlerden olmuş. Yurtiçinde halen dolaşım tespit edilmedi. Eğer durum buysa tecridi artırarak ülkeye yayılmadan engelleme şansımız hala var demektir. Uçuş yasakları, evden çalışma, sıkı tecrit önlemleri alırsak salgını büyümeden durdurabiliriz.
Arkadaşlar yurt dışından gelenler için endişede bulunmamak olmaz. Diyelim ki 300-400 tane var. Hiç mi aralarından biri öksürmedi. Veya hastalığı bilinçli yaymak için yerlere tükürmedi ya da en basitinden. O kadar önleme rağmen hastalığı bulaştırıp fark edilmedi. Felaket tellahlığı yapmıyorum. Olası ihtimalleri söylüyorum. Ki siz daha dikkatli olun. Daha da hijyene dikkat edin virüs yayılmasın
-
The content cannot be displayed because it is no longer available. -
Tabloda görüldüğü gibi normal gripten çok daha tehlikeli.Yani bu virüs gribe benziyor birşey olmaz gibi düşünmeyin.
-
Dün bir firma aşı üreteceklrini söyledi.Ancak bu aşının Haziran ve Temmuzdan önce çıkmasının zor olduğunu söyledi.Almanya ve Abd yarışa girdiler firmayla anlaşmak için:D.Trump'ın firmaya yüklü miktarda para teklif ettiği söyleniyor.
-
- Resmi Gönderi
Dün bir firma aşı üreteceklrini söyledi.Ancak bu aşının Haziran ve Temmuzdan önce çıkmasının zor olduğunu söyledi.Almanya ve Abd yarışa girdiler firmayla anlaşmak için:D.Trump'ın firmaya yüklü miktarda para teklif ettiği söyleniyor.
Trump bu yapar? bizim tabipler Birliği de uzaktan seyretsin. Hiç biride çıkıp Bi açıklama yapmıyor. Adamlar hastalığı yapıp yayıyorlar sonra aşısını satıp para kazanıyorlar. Yeni para kaynakları bu artık.
-
Haziran- temmuz diyorlar. Öncedende Nisan ayında diyorlardı. Dalga mı geçiyorlar bizle
-
Trump bu yapar? bizim tabipler Birliği de uzaktan seyretsin. Hiç biride çıkıp Bi açıklama yapmıyor. Adamlar hastalığı yapıp yayıyorlar sonra aşısını satıp para kazanıyorlar. Yeni para kaynakları bu artık.
Virüsün bir ülkenin çıkardığını sanmıyorum.Ama Çinin abdye göre virüsü çıkarma ihtimali daha mantıklı geliyor.Şuan çinde hastalık geriliyor ve tüm dünya ekonomik krizde.Abd borsaları felaket durumda.
-