Haziran- temmuz diyorlar. Öncedende Nisan ayında diyorlardı. Dalga mı geçiyorlar bizle
Aşısı gerçekten zor.Buldular diyelim bu aşının insana yan etkileri daha kötü olabilir.Ama elbet bulunur
Yorum bırakmak için üye olmanız gerekir
Zaten hesabınız var mı? Oturum açın.
Şimdi giriş yapTopluluğumuzda yeni bir hesap için kaydolun. Bu kolay!
Yeni bir hesap oluşturHaziran- temmuz diyorlar. Öncedende Nisan ayında diyorlardı. Dalga mı geçiyorlar bizle
Aşısı gerçekten zor.Buldular diyelim bu aşının insana yan etkileri daha kötü olabilir.Ama elbet bulunur
Virüsün bir ülkenin çıkardığını sanmıyorum.Ama Çinin abdye göre virüsü çıkarma ihtimali daha mantıklı geliyor.Şuan çinde hastalık geliyor ve tüm dünya ekonomik krizde.Abd borsaları felaket durumda.
Ee ozaman aşıyı kesin abd bulacak bütçe açıkları cok 30trilyon dolar? bunu nasıl kapatacaklar. Çinde salgın durmuş diye bir haber okudum dün sadece 1 kişi ile sınırlı kalmış. Bu işin arkasında çok büyük dolaplar dönüyor. ABD nin söz geçiremediği ülkeler en çok salgın dan etkilenen ülkeler liderleride dahil. İpek yolu projesini takip etmenizi öneririm. Hangi ülkeler bu projede avantajlıydı. Ve hangi ülke bu projeden çok büyük zarar görecekti?
Sokağa çıkma yasağı gelebilir. Vaka sayısı dünkü gibi fazla çıkarsa %80 sokağa çıkma yasağı uygulanır diye düşünüyorum. Salgının önüne geçmek için en büyük olasılık bu
Cinli uzmanlar:Analiz sonuçları A grubu bireylerin kan grubu A olmayanlara göre Kovid-19 açısından daha yüksek risk taşıdığı, 0 kan grubuna sahip bireylerin enfekte olma risklerinin ise daha düşük olduğunu ortaya koyuyor.
Şimdi a pozitif olanlar riskli gruptamı
Bir kac insan uzerinden yapmislar arastirmayi.Ve agrubuna sahip bireylerde daha cok gorulmus.Neden boyle aciklamasini goremedim.Sadece istatistik uzerinden sanirim
A pozitif ve negatif farketmiyor.Sadece A antijeni tasimak yetiyor onlara gore
Bir kac insan uzerinden yapmislar arastirmayi.Ve agrubuna sahip bireylerde daha cok gorulmus.Neden boyle aciklamasini goremedim.Sadece istatistik uzerinden sanirim
Anladım kardeşim. Teşekkür ederim
Bu akşam erteleme maçı oynadıktan sonra ligler ertelenecek. Büyük ihtimalle.
#SONDAKİKA
UEFA, 2020 Avrupa Futbol Şampiyonası'nın gelecek yıl 11 Haziran - 11 Temmuz 2021 tarihleri arasında oynanacağını açıkladı.
Dünya'da Son Durumlar:
Bugün (17 Mart) Kritik Güncellemeler
Vienna Havalimanı'ndaki hava trafiği minimuma indirgendi.
Vorarlberg bölgesi karantinaya alındı.
Ülkede halihazırda alınan önlemler,
5 kişiden daha büyük gruplar oluşturmak yasak.
İnsanlar kişisel izolasyona taabi tutuluyor.
Okullar ve gündelik besin satmayan mağazalar tamamen kapatıldı.
İtalya ve İsviçre ile sınırlar kapatıldı.
17 Mart Tarihi'nde son güncellemelerle yeni vaka ve ölümler:
Güncelleme:
İtalya 3526 yeni vaka, 345 yeni ölüm bildirdi. Çok büyük bir artış.
Bergamo (Lombardy Bölgesi)'da yoğun bakım üniteleri tamamen doldu.