Arkadaşlar şu şaka yapmayı kesip can abinin benle dalga geçtiğini söyleyin bakın vallahi ben gerçekten alınıyorum suan ve sinirlenmeye basladim.
Sohbetimiz Bol Olsun!
-
Sinan -
31 Ocak 2020 18:49 -
Kapalı
-
-
Arkadaşlar şu şaka yapmayı kesip can abinin benle dalga geçtiğini söyleyin bakın vallahi ben gerçekten alınıyorum suan ve sinirlenmeye basladim.
Sen neyden bahsediyon ben daha onu anlamadım ki.
-
- Resmi Gönderi
The content cannot be displayed because it is no longer available. Doktor bu ne?
Sibiryadan kalkar tren, durmaz tutmaz fren..
Yusufçuğum rahat olsana yahu kar geliyor arkana yaslan
-
- Resmi Gönderi
işaretlediğim yerler türkiye ve izlanda
The content cannot be displayed because it is no longer available. -
- Resmi Gönderi
Karlı yağmurdur o ?? hem sıcaklığa bağlı değil yağmur yağması falan
- 4 derecede kar olur yağmur olmaz ve hiçte görmedim - 4 yağmur yağdını:)
-
- 4 derecede kar olur yağmur olmaz ve hiçte görmedim - 4 yağmur yağdını:)
Ben memlekette hep görüyodum
-
- Resmi Gönderi
Ben memlekette hep görüyodum
Ola bilir bana ilginç geldi görmediğim için
-
The content cannot be displayed because it is no longer available. Alemler yaa
-
Kocaeli'de Max seviyede bir kütle gelince çok iyi yağış oldu bunun sayesinde kısa süreliğine kara dönüp görsel şölen yaptı (kütle gerçekten çok iyiydi radar şuana kadar İstanbul bu kadar iyi kütle alamadı bu sistemde)
-
İkimiz çok şanslıyız KARTIPI abi sabaha bir bakacaz 10 cm kar örtüsü
-
bu gece bişey yokmu yusuf kanki
-
bu gece bişey yokmu yusuf kanki
Vallahi bir türlü kara dönmedi ki gece döner herhalde ama örtü için uyumuyacaksan hiç bekleme bence
-
Vallahi bir türlü kara dönmedi ki gece döner herhalde ama örtü için uyumuyacaksan hiç bekleme bence
dönsün inşallah ya nolur ya
-
Geçen bir sistemde de böyle olmuştu nedense hep dewpoint sıkıntısı yaşıyor Kocaeli
-
Rakım düşük.
-