Can abi şu yağış bir türlü bitmedi asıl gelecek yağıştan şüphe etmeye başladım
Sohbetimiz Bol Olsun!
-
Sinan -
31 Ocak 2020 18:49 -
Kapalı
-
-
Hocam şaka maka -2.5 da nasıl olabilir sulu kar ? hissedilen desek o saten geçersiz bir olay
-
Radarı heyecanla takip ediyorum yağış sınırdan gözükmeye başladığında durmadan takip edeceğim
-
Yemin ederim çok özlemişim vallahi billahi. Belki bir daha böyle bir karda göremeyeceğiz. Bu anı en iyi şekilde değerlendireceğim. Böyle sistemi öpüp. Başıma koyarım
-
foto çekmesen ayıp edersin
-
Zaman ilerledikçe dahada heyecanlanıyorum
-
selamlar.. Adapazarı şu an hafif kkyli..
-
Kuvvetli cephe yağışı deniz üzerinden yaklaşıyor soğuğun da giriş yapmasıyla ilk havada saat 11:00 00:00 da ise zemine yapışan kar ile hasretimizi biraz da olsun gidereceğiz.
-
- Resmi Gönderi
selamlar.. Adapazarı şu an hafif kkyli..
Aleykumselam abım
Gözünüz aydın olsun
İnşaallah depe depe kar eder
-
- Resmi Gönderi
@Y_u_s_u_f1 artık şunları marmara konusundan yaz kardeşim.
-
Aleykumselam abım
Gözünüz aydın olsun
İnşaallah depe depe kar eder
inşallah abi.. bekliyoruz
-
Kütleler ülkeye giriş yaptığı an yamuldu :'D
-
Yalnız bu yeni gelen sistemi de küçümsemeyin Mersin’i -2 lere indirecek ( ben -5,-6 da olabileceğini düşünüyorum) sistemler her zaman gelmez üstelik en yüksek sıcaklığı da 5,6 falan gösteriyor ve bu sistem 4-5 gün etkisini kaybetmiyor çok harika aslında keşke gece yağışı olsaydıı da mersinde çok güzel bir kar yağışı alsaydı
-
- Resmi Gönderi
Harici İçerik www.youtube.comDış kaynaklardan gömülen içerik, izniniz olmadan görüntülenmeyecektir.Harici içeriğin etkinleştirilmesi yoluyla, kişisel verilerin üçüncü şahıs platformlarına aktarılabileceğini kabul edersiniz. Gizlilik politikamızda bununla ilgili daha fazla bilgi verdik. -
Ataşehir de hâlâ şarıl şarıl yağmur yağıyor. Şu radar vursa da gözümüz gönlümüz açılsa
-