Can abi radardan gelen kütleleri pek güçlü görmüyorum ben açıkçası bir sıkıntı mı var
Sohbetimiz Bol Olsun!
-
Sinan -
31 Ocak 2020 18:49 -
Kapalı
-
-
- Resmi Gönderi
Can abi radardan gelen kütleleri pek güçlü görmüyorum ben açıkçası bir sıkıntı mı var
Yat uyu yusuf, radarımı takip ediyorum şurada rahat bırak beni.
-
Sinan inşallah abi Mashallah diyelim de nazar değmesin bari
-
- Resmi Gönderi
CAN banlama yetkisi ver rahatlatayım senide :D isyanlar başladı
-
Ben yatıyorum alarmı 22.55 e kurdum.
Malum gece ayaktayız -
- Resmi Gönderi
Takılsın yahu herkes kafasına göre. Yönetim de buluşma düzenledi ben de radara bakıyorum dışarıda geziniyorum. Sen isyanlara dahil olma da
-
- Resmi Gönderi
Takılsın yahu herkes kafasına göre. Yönetim de buluşma düzenledi ben de radara bakıyorum dışarıda geziniyorum. Sen isyanlara dahil olma da
Ben az çok ne zaman kar ın başlayacağını kesileceğini tahmin ettiğim için isyan etmiyorum :D
-
adaşım şarkı güzelHarici İçerik www.youtube.comDış kaynaklardan gömülen içerik, izniniz olmadan görüntülenmeyecektir.Harici içeriğin etkinleştirilmesi yoluyla, kişisel verilerin üçüncü şahıs platformlarına aktarılabileceğini kabul edersiniz. Gizlilik politikamızda bununla ilgili daha fazla bilgi verdik.
-
Vallahi hiç düşünmeden uyuyacam sabaha kontrol edeceğim 10 cm var mı diye daha az stresli olur
-
- Resmi Gönderi
The content cannot be displayed because it is no longer available. Hayırlı geceler kar severler ile bekliyorum yağışı.
-
22 subatsistemindr izmir kar alir mi ?
-
- Resmi Gönderi
22 subatsistemindr izmir kar alir mi ?
İNŞALLAH diyelim
-
Hayatımda beni böyle strese sokan üzen sistem görmedim kesin yarın sabah hüsran yasayacağım
-
Kocaeliye bir türlü ulaşamadılar kütleler çıldırmak üzereyim
-
- Resmi Gönderi
Kocaeliye bir türlü ulaşamadılar kütleler çıldırmak üzereyim
Daha erken
Sabaha kadar yolu var
-