- Resmi Gönderi
güncellemeyi takip ediyor muyuz ?
Sistem geçip gitsin dinlenelim paylaşım yaparız. Çok paylaşmak takip etmek isteyen üyelerin konusundan paylaşım yapabilir.
Yorum bırakmak için üye olmanız gerekir
Zaten hesabınız var mı? Oturum açın.
Şimdi giriş yapTopluluğumuzda yeni bir hesap için kaydolun. Bu kolay!
Yeni bir hesap oluşturgüncellemeyi takip ediyor muyuz ?
Sistem geçip gitsin dinlenelim paylaşım yaparız. Çok paylaşmak takip etmek isteyen üyelerin konusundan paylaşım yapabilir.
Özledik
Özledik
Gelecek inşallah 22 şubatta
Antalyada yoğun kar görmüş 5 yıl önce
Belkide bir kaç sene daha böyle örtü görmeyeceğim birazdan iyice hasret gidermek için dışarı çıkacam
Benden beter kar aşığı yoktur bu dünyada
Eskiden zonguldağa en az yarım metre metre kar bırakan sistemler her sene 1 defa gelirdi.Şimdi yok artık İstanbula bile yağdı burası hala fos
Bekle daha 2 sistem gözüküyor.
Benden beter kar aşığı yoktur bu dünyada
Kar aşığı herkes öyle düşünüyor ben dün 12 de çıktım 3:30 da döndüm hipotermi geçirecektim herhalde
Can abiyede soru sora sora psikolojisini bozduk galiba. Bariz değişimler var abimizde
Whisper abi, üstad abi, Sinan abi, sizdede yanlış anlaşılmasın biraz aktiflikte azalma ve biraz anlayamadığım değişimler var sizdede sanki
1 haftadır dikkatimi çekiyor bu durum.
Whisper abi, üstad abi, Sinan abi, sizdede yanlış anlaşılmasın biraz aktiflikte azalma ve biraz anlayamadığım değişimler var sizdede sanki
1 haftadır dikkatimi çekiyor bu durum.
Kar yok.
Şuan tüm İstanbul kıyılar en az 10 cm kar alsaydı emin olun forum coşardı şuan bir tek ben bu kadar iyi örtü aldığım için enerjim tavan yapmış durumda
allah rizasi için cevap verin 22 subat hakkında bilgilendirme yapar misiniz kar soğuk vb
Belli değil sıcaklığı, soğuk tarafta kalicagimiz kesin
Eren. Güvendiğim bir hava durumu uygulaması 3 e kadar devam ettirmiş kar yağışı zayıf ama. Dediği genellikle tutuyor senin dediğinden daha fazla dayanabilir.
Bu arada o tahmini hazırlayan tek bir kişi var yani. Ayrıntılara dikkat ederek hazırlıyor tahmini. Yarın ufak sürprizler alacağım anlaşılan