Deniz etkisi yağmur alır:D
Sohbetimiz Bol Olsun!
-
Sinan -
31 Ocak 2020 18:49 -
Kapalı
-
-
- Resmi Gönderi
İstanbul DEK alamaz lodosla DEY (Yağmur) alır.
Dek in deniz etkisi kar Dey in deniz etkisi yağmur olduğunu biliyoruz abi merak etme =D
-
Sonuncu siklon da doğudan yükselseydi zaten kar kalınlık rekorları kırılırdı
Ah neler kaçırmışız demek ki. Ama yinede efsaneydi sistem
-
- Resmi Gönderi
Bu sene şöyle sağlam bir sibirya soğuğu + karayel sistemi gelirse (Aysonunda bu ihtimal var) Donan yağmur hadisesini ve anında tutan kar yağışını gözlerinizle daha rahat bir biçimde görürsünüz.
-
Umarım gelir 3 senedir ben hariç. İstanbullular düzgün kar göremiyor.
-
Ben hiç donan yağmur görmedim
-
Bence lodos modos dinlemeyecek tek yerler ülkenin en doğu tarafları gece -30 ları bile bulmuştu o an kar yağıp güneye dönse yine kar alırdı.
-
sistem girişi geç olabilir ama fena gelecek
Son saatler iyi.
-
Ben hiç donan yağmur görmedim
6 Ocak 2017 ?
-
Yok hatırlamıyorum hiç cumartesi günü olmasına rağmen
-
forumun sessiz olmasına bakmayın sistem ilk 120 h ye girince dakikada 20 yorum yazarlar
-
Harici İçerik www.youtube.comDış kaynaklardan gömülen içerik, izniniz olmadan görüntülenmeyecektir.Harici içeriğin etkinleştirilmesi yoluyla, kişisel verilerin üçüncü şahıs platformlarına aktarılabileceğini kabul edersiniz. Gizlilik politikamızda bununla ilgili daha fazla bilgi verdik.
Çok güzel video
-
- Resmi Gönderi
Harici İçerik www.youtube.comDış kaynaklardan gömülen içerik, izniniz olmadan görüntülenmeyecektir.Harici içeriğin etkinleştirilmesi yoluyla, kişisel verilerin üçüncü şahıs platformlarına aktarılabileceğini kabul edersiniz. Gizlilik politikamızda bununla ilgili daha fazla bilgi verdik.Çok güzel video
3 dakka baktim ama benim ne gözler okuyor nede dilim anlıyor
-
Offff İSTANBUL Offff
-
Offff İSTANBUL Offff
Hemde ne of
-