İnat ya yemin ederim inat. Koy lan artık şu kar ikonunu!
Sohbetimiz Bol Olsun!
-
Sinan -
31 Ocak 2020 18:49 -
Kapalı
-
-
- Resmi Gönderi
İnat ya yemin ederim inat. Köy lan artık şu kar ikonunu!
Koyamaz ki, sisteme 3 gün kala falan anca görürsün. Devletin kurumu mecbur temkinli olacak.
-
Nightwish reis geliyor. Türkçesi: Gece arzusu
-
Gerçek görüntüyü atıyorum
-
- Resmi Gönderi
Nightwish reis geliyor. Türkçesi: Gece arzusu
Güzel isim ama bu sisteme isim koyar mıyız bilmem. Bir anda ortaya çıktığı için daha çok bu yönde bi isim düşünürsek daha iyi olabilir. Türkçe tercihimiz tabii
-
- Resmi Gönderi
Güzel isim ama bu sisteme isim koyar mıyız bilmem. Bir anda ortaya çıktığı için daha çok bu yönde bi isim düşünürsek daha iyi olabilir. Türkçe tercihimiz tabii
Sistem bizim sistemimiz can abi :-D sen de söyledin ben de kopya çekmedim çekseydim diğer arkadaşlarda bir anda derdi şubatın ilk haftası kar geliyor diye
-
- Resmi Gönderi
Sistem bizim sistemimiz can abi :-D sen de söyledin ben de kopya çekmedim çekseydim diğer arkadaşlarda bir anda derdi şubatın ilk haftası kar geliyor diye
Yahu sistem sahipliği mi yapıyoruz hala :'D 20 Ocakta demişim işte sinyali alıp.
Sahipliği pek de umurumda değil fakat site olarak ne isim koyarız bilmiyorum şuan.
-
- Resmi Gönderi
Yahu sistem sahipliği mi yapıyoruz hala :'D 20 Ocakta demişim işte sinyali alıp.
Sahipliği pek de umurumda değil fakat site olarak ne isim koyarız bilmiyorum şuan.
İsmi bizim bulmamız lazım :D
-
Harici İçerik www.youtube.comDış kaynaklardan gömülen içerik, izniniz olmadan görüntülenmeyecektir.Harici içeriğin etkinleştirilmesi yoluyla, kişisel verilerin üçüncü şahıs platformlarına aktarılabileceğini kabul edersiniz. Gizlilik politikamızda bununla ilgili daha fazla bilgi verdik.
-
- Resmi Gönderi
Öyle bir şart yok açıkçası. Aranızda isim koyacaksanız koyun da mantıklı bir şey olsun en azından.
Oyunlarda kullanacak nick mi buluyoruz burada NightWish ne kardeşim?
-
- Resmi Gönderi
Sistem adını buldum "endex katleden"
-
Perşembe akşamı burdayız
???
-
KARABATAK sistemi??
-
KAR-ADENİZ SİSTEMİ
-
can... şu marmara yoğun kar yağışı altında diyorsun ya...ondan önce dediklerinin hepsi boşa çıkıyor..siklon azor basınç hangi terim varsa..ağzın bal yesin..
-