Hayirli sabahlar
Sohbetimiz Bol Olsun!
-
Sinan -
31 Ocak 2020 18:49 -
Kapalı
-
-
- Resmi Gönderi
Selamınaleyküm havaların sesi ahalisi
-
- Resmi Gönderi
Harici İçerik youtu.beDış kaynaklardan gömülen içerik, izniniz olmadan görüntülenmeyecektir.Harici içeriğin etkinleştirilmesi yoluyla, kişisel verilerin üçüncü şahıs platformlarına aktarılabileceğini kabul edersiniz. Gizlilik politikamızda bununla ilgili daha fazla bilgi verdik. -
Neye göre ?
Veriler ve modeller.
-
Yalnız can abinin dediği şeye dikkat çekmek isterim. Diyor ki: "bazı seneryolar Şubat sonu için karayelli siklonik kar yağışlı bir sistemcik öngörmüş" Bundan anlayacağımız şey hala şansımız var. O seneryolar varsa böyle bir ihtimal vardır ki. Gösteriliyor.
-
mini buzul cağı noldu
-
GFS Çok kötü gibi
-
GFS Çok kötü gibi
Hayır yenicelle. Biz ana seneryodan bahsetmiyoruz. Gfs nin seneryolarından bahsediyoruz. Bazı seneryolar kısa süreli karlı sistem vermiş dedik. Sen yanlış bakıyorsun ana seneryo zaten ısrarcıydı Şubat sonu kar vermemeye.
Şu seneryoların sayısında 1-2 tane daha artış olursa çok iyi olucak. Ana seneryo olan şeyi görmüyor olabilir. Bahar ayına geçmeden 1 gün önce neden en iyi sistemi yaşamayalım.
-
Böyle bir şeyi gören seneryolardan sonra benim umudum arttı. Bir kaç gün daha takip edeceğim. Bakalım seneryolar haklı çıkacak mı. Ayrıca artış olmasında da fayda var.
Ayrıca şunu da unutmayalım -8 bandında soğuk girişi var seneryolarda. Ancak rüzgar yönü karayel olduğundan kar tutar. sabaha karşı örtüyle bile uyanabiliriz. Şuan önemi olan seneryolarda artış olması. 2 tanesinde artması bile mükemmel olur
-
Böyle bir şeyi gören seneryolardan sonra benim umudum arttı. Bir kaç gün daha takip edeceğim. Bakalım seneryolar haklı çıkacak mı. Ayrıca artış olmasında da fayda var.
Hocam en başından beri umutluyum bakalım inşallah olur
-
The content cannot be displayed because it is no longer available. The content cannot be displayed because it is no longer available. The content cannot be displayed because it is no longer available. The content cannot be displayed because it is no longer available. The content cannot be displayed because it is no longer available. The content cannot be displayed because it is no longer available. -
- Resmi Gönderi
Ben hiç sistem yokmuş modundayım. Yaralarımı depreştirmeyin????
-
The content cannot be displayed because it is no longer available. -
The content cannot be displayed because it is no longer available. The content cannot be displayed because it is no longer available. The content cannot be displayed because it is no longer available. The content cannot be displayed because it is no longer available. The content cannot be displayed because it is no longer available. The content cannot be displayed because it is no longer available. Yalnız yüksek basıncın getirdiği o sıcakta gözüme çarptı çok pis etkiler bizi.
-
Bakalım bu sabah ve öğlenki çıktıları kafamda saymıyorum akşam önemli
-