- Resmi Gönderi
Aktiflik ve model paylaşımı, güncel konulara yorumları ile foruma renk katan herkese teşekkürler.
İsim yazmıyorum puanları atıyorum.Elinize sağlık abilerim..
Yorum bırakmak için üye olmanız gerekir
Zaten hesabınız var mı? Oturum açın.
Şimdi giriş yapTopluluğumuzda yeni bir hesap için kaydolun. Bu kolay!
Yeni bir hesap oluşturAktiflik ve model paylaşımı, güncel konulara yorumları ile foruma renk katan herkese teşekkürler.
Aktiflik ve model paylaşımı, güncel konulara yorumları ile foruma renk katan herkese teşekkürler.
Ne demek abi. Ben yazında buraya çatır çutur yazarım merak etme.
Umudunu kesen baştan yenilmiştir. Umdunuz olsun ama yüksek tutmayın.
500 puan için yönetime teşekkür ederim?
Bende tesekkur ediyorum
CAN abi 2015 vakası yaşayabiliriz sanırsam. Daha iyi geldi gfs
CAN abi 2015 vakası yaşayabiliriz sanırsam. Daha iyi geldi gfs
2015 vakası değil hep yaşanan vakalar. Genellikle aleyhimize değişiklikler olur belki bu sefer her geçen gün güzelleşen bir sistem görürüz. Takip edelim.
2015 vakası değil hep yaşanan vakalar. Genellikle aleyhimize değişiklikler olur belki bu sefer her geçen gün güzelleşen bir sistem görürüz. Takip edelim.
Gfs daha iyi gelmiş. Umudum biraz daha arttı.
Hayırlı akşamlar
Ama zaten seneryoların en gördüğü sistemcik. Aman aman bir sistem gözükmüyor. Ama örtü olabilir yanii. Kısa sürede olsa 3-4 saat karda oynasak doyarız bile. O sistemcik geldikten sonra. Geçenki sistem gibi çekeceğiz ama. 6 Şubatı hatırlatırım abi. Tehlikeli bir sistem yanii. Gelse bile
Hayırlı akşamlar
Eyvallah. Abi sanada bol hayırlı akşamlar.
Sinan abi seneryoları az incele hele. Ufukta görülmeyen bir sistemcik ihtimali belirdi haberin var mı :'D
Hayırlı akşamlar herkese
Doğum günümde yağar inşallah 9 martta?????
Hayırlı akşamlar herkese
İyi akşamlar hocam