Şuan ki güncellemeye göre destekleyen tek seneryo..
Sohbetimiz Bol Olsun!
-
Sinan -
31 Ocak 2020 18:49 -
Kapalı
-
-
- Resmi Gönderi
Sinan abi seneryoları az incele hele. Ufukta görülmeyen bir sistemcik ihtimali belirdi haberin var mı :'D
Kendime eğlence aramaya gerek yok Bu sene böyle zonal rüzgarda bizim için bu mevsimde hiç önemli değil mart 10 dan sonra düşse ne olur dursa ne olur
Vortex parçalanıp dağılmadan etkisini kaybedecek bize ve Avrupa ya etkisi hiç olmayacak bunu not alın artık günler uzamış kutup manyatik alanında bizim tarafında soğuk yok serin olur ama kar yağmaz kuzey yarım küre bahar mevsimine hazırlık yapıyor
güneş ışınları vortex direk kendi ekseninde zayıflatacak bunu not alın
-
Yok Sinan abi zaten bahar ayına geçmeden geliyor o sistem. Ondan sonrası saten umudumuz yok. Şuan tek umut o sistemcik
-
Benim marttan umudum var nedense
-
- Resmi Gönderi
CAN abi sevkli devamsizlik ne biliyomusun :D
-
Merhaba arkadaşlar,
Hangi Tasarruflu Lambayı ALMALIYIM? Merak eden varda buyursun yeni videom.
Harici İçerik youtu.beDış kaynaklardan gömülen içerik, izniniz olmadan görüntülenmeyecektir.Harici içeriğin etkinleştirilmesi yoluyla, kişisel verilerin üçüncü şahıs platformlarına aktarılabileceğini kabul edersiniz. Gizlilik politikamızda bununla ilgili daha fazla bilgi verdik. -
- Resmi Gönderi
Bentley + Tüp ?:D
Harici İçerik www.youtube.comDış kaynaklardan gömülen içerik, izniniz olmadan görüntülenmeyecektir.Harici içeriğin etkinleştirilmesi yoluyla, kişisel verilerin üçüncü şahıs platformlarına aktarılabileceğini kabul edersiniz. Gizlilik politikamızda bununla ilgili daha fazla bilgi verdik. -
Corona durdurulamıyor iyileşen kişilerin tamamu tekrar hastalığa yakalındı öldürücülük oranı artı plaque ınc gibi gidiyor şuan herşey bakalım semptomları ne zaman verecekler ?
-
CAN abi havaturkada buna dikkat çeken yok. Maşallah diyelim sana.:'D kimsenin ağzından sistemcik kelimesi çıkmıyor
-
- Resmi Gönderi
CAN abi havaturkada buna dikkat çeken yok. Maşallah diyelim sana.:'D kimsenin ağzından sistemcik kelimesi çıkmıyor
Millet umudunu kesti yusuf. Ben de ılıkçıyım zaten artık kar mar istemiyorum ama karseverler için olasılık kovalıyoruz işte
-
CAN abi cogu hava forum sitesinin teması birbirine benziyor neden
-
CAN abi ben tutan kar istiyorum.
-
- Resmi Gönderi
CAN abi cogu hava forum sitesinin teması birbirine benziyor neden
Çünkü forumların altyapısı aynı. Woltlab firmasının.
-
- Resmi Gönderi
CAN abi ben tutan kar istiyorum.
Yanında da olsun mu? :D En azından düzgün yağan kar görelim şöyle 6 saat falan. O yeter karcılara.
Tutup tutmayacağına da bakarız artık.
-
Çünkü forumların altyapısı aynı. Woltlab firmasının.
Başka firmalar varmı yoksa sadece bu mu var
-