o izlandaya söyleyin ayağını denk alsın.
Yarın öbür gün o sistemler kaçarsa 70 vortexi dağıtırım.
Polarla azorla ne oynuyosuun
Ben azorun öz evladıyım sen kimsin
Yorum bırakmak için üye olmanız gerekir
Zaten hesabınız var mı? Oturum açın.
Şimdi giriş yapTopluluğumuzda yeni bir hesap için kaydolun. Bu kolay!
Yeni bir hesap oluşturo izlandaya söyleyin ayağını denk alsın.
Yarın öbür gün o sistemler kaçarsa 70 vortexi dağıtırım.
Polarla azorla ne oynuyosuun
Ben azorun öz evladıyım sen kimsin
Whisper abi kuşumu göstermek istedim sana. Bak bakalım. Bu renkte kuşun nasıl yeteneği olur.
The content cannot be displayed because it is no longer available.
Güzel bir erkek Yusuf..
İlgilenirsen çok Kelime söyler.Bir kelime söylerse arkası gelir zaten.Bir kaç kelime zaten söylüyor demiştin
izmire yagar mi orajli yagmur yarin hortumlu
@KARTIPI nerelerdesiniz hocam
Herhangi bir abimiz veya arkadaşımız cevapları biliyorsa Allah aşkına cevaplasın aklıma gelmedi bir şey bir türlü.
Arkadaşlar gören yokmu bilen varsa lütfen cevaplasın zaman geçiyor. İşim var.
Ben anlamam @Y_u_s_u_f1
Bilen arkadaşlar baksınlar bakalım
O değilde bu senede İstanbul'da kar göremedik. Neyse nasipse seneye artık diyeceğim sabrın sonu selamettir.
Ben anlamam @Y_u_s_u_f1
Bilen arkadaşlar baksınlar bakalım
Ben o doğalgaz sorusunu bilsem ucuza mal ederim?
@Y_u_s_u_f1 deodorant havayla püskürtülür diye bilirim.Biter sıvı basarsın sadece hava çıkar
@Y_u_s_u_f1 deodorant havayla püskürtülür diye bilirim.Biter sıvı basarsın sadece hava çıkar
Yap boz etmeye devam
Oksijen çok ormanlık alanlarda olur azot ise yeşilliklerin ihtiyacı..Orman desem acep ne olur.Ama soruda cümle düşük noktalı yere ne koysan son yazılan kelimeye uymaz
?seri kizgin atin
Su döngüsünde ise buharlaşma olur ama cevap nedir . Buharlaşma benden cevap ama doğru cevap ne bilmem
@Y_u_s_u_f1 yazar yazar kaçarsın.Biz kime yazıyoruz yav.
Kuş sordun cevap ettik gık demedinbunlari yazdık yine gık yok
Su döngüsünde ise buharlaşma olur ama cevap nedir . Buharlaşma benden cevap ama doğru cevap ne bilmem
@Y_u_s_u_f1 yazar yazar kaçarsın.Biz kime yazıyoruz yav.
Kuş sordun cevap ettik gık demedinbunlari yazdık yine gık yok
Kusura bakma abi şimdi gördüm. Cevap göremeyince kendim yapmaya çalıştım. 1 tane yapabildim ki sendende destek gelmiş eyvallah. Sağolsın. Kitaba geçiriyorum bunları.
Vallahi kimyadan hiç anlamıyorum. Bana Millete soru sordurtmaya teşvik eden tek ders. Sabah geldiğimde bana eksi atıyor hoca. Sonra ders içi performans notum düşük geliyor.