- Resmi Gönderi
Bakıyorumda hiç sesiniz çıkmıyor?
Demekki herşey yalanmış! Demekki herşey kar yağma ihtimali kadar sahteymiş????
Yorum bırakmak için üye olmanız gerekir
Zaten hesabınız var mı? Oturum açın.
Şimdi giriş yapTopluluğumuzda yeni bir hesap için kaydolun. Bu kolay!
Yeni bir hesap oluşturBakıyorumda hiç sesiniz çıkmıyor?
Demekki herşey yalanmış! Demekki herşey kar yağma ihtimali kadar sahteymiş????
Mart ayının başlarında tişört ve gömlekle dolaşıyorum. Hava 23 derece ağaçlar 1 günde çiçek açtı. Yakında sisli günlerde başlar.
gfs de kar ihtimali 0 neredeyse.
Boşverin arkadaşlar. Zaten martın 20 si ve sonrasında gelen sistemden hayır gelmez.
1-2 kez daha sağlam üşetecek bir sistem gelir ondan sonrası 14-17 derecelerde gezer en fazla
Hayırlısı olsun Zonguldakli67
Bu forumların her zaman yaşadığı şeyler.Yaz ve baharda ses az olur,sistem yoksa az ses olur.
İleride kalırsa bir kaç arkadaş selam kelam eder o kadar.
Şu an tam bir bahar havası ama Mart ayı işte belli de olmaz
Gerçek dost kara günde belli olurmuş lafı var ya hani. Kıştan sonrada foruma yazanlar gerçek dostumuz işte.
Merak etmeyin ben her zaman buradayım abiler. Aktifte olmaya devam edeceğim.
Yani illaki hep kar kış konuşacak değiliz. Fırtınamız olacak orajlarımız olacak bunlarda Heyacan verici.
Şöyle dolusudur şimşeğidir nesi varsa gelsin. Camlara kütür kütür dolu çarpsın
Böyle şeylerden hoşlanan tek manyak psikopat benim galiba:'D
Bazen kendime soruyorum ben manyak mıyım böyle hava olayları hoşuma gidiyor:'D ya da Allah'ın herkese vermediği güzel bir duygu mu bu
Bazen kendime soruyorum ben manyak mıyım böyle hava olayları hoşuma gidiyor:'D ya da Allah'ın herkese vermediği güzel bir duygu mu bu
Bence manyaksın????
Benim sevdiğim doğa olayı ise sürekli şimşek ve gök gürültüsü. Ama o esnada yağmur yağmayacak yoksa ıslanıyorum???
Şöyle dolusudur şimşeğidir nesi varsa gelsin. Camlara kütür kütür dolu çarpsın
Böyle şeylerden hoşlanan tek manyak psikopat benim galiba:'D
Ben de varim
Bence manyaksın????
Degil bence her insan farklıdır
Buradayız yazarız cizeriz ama az ama çok.Onumuzdeki sezona daha kalabalık ortamlarda bulunuruz inşallah.Elden geldiği kadar aktif olmaya hal hatır sormaya devam.
Hava sevgisi bir yana insan sevgisi de önemli.