- Resmi Gönderi
bol orajli hortumlu ilkbahar olurmu
İnşallah..Bahar tahminleri gelir ustalardan.Bakalim neler diyecekler.
Yorum bırakmak için üye olmanız gerekir
Zaten hesabınız var mı? Oturum açın.
Şimdi giriş yapTopluluğumuzda yeni bir hesap için kaydolun. Bu kolay!
Yeni bir hesap oluşturbol orajli hortumlu ilkbahar olurmu
İnşallah..Bahar tahminleri gelir ustalardan.Bakalim neler diyecekler.
Ne bol oraj olsun nede hortum zarardan başka bişey değil bol yağış olsun yeterli
GFS Gece güncellemesi 1987 verecek bence blokaj ile 5 gün kar alırız
Zonguldağın üstünde -14ler var aman Allahım Zonguldakli67 Geliyor hocam acısını fena çıkartacak
5-6 Güne buralar çoşmaya başlar ZAFER BİZİM OLACAK MEYVESİNİ ALACAĞIZ İNŞALLAH
YILLAR GEÇSEDE ÜSTÜNDEN BU KALP SENİ UNUTUR MU ?
Zonguldağın üstünde -14ler var aman Allahım Zonguldakli67 Geliyor hocam acısını fena çıkartacak
Gelsin bakalım 4 gözle bekliyoruz. Fındıklara naylon satarız artık?
Valla havaya bakınca hiç kar havası yok gibi ama bayadır durgun efsane yaklaşıyor sanırım Martta kar görmeye alışkın değiliz Zonguldakta
Montları da kaldırmıştım Ceketle bile terliyorum
Montları da kaldırmıştım Ceketle bile terliyorum
Özellikle mart ayında yani bahar başlangıcında hali hazırda tutarsız olan modeller dahada tutarsızlaşabiliyor. Vade çok uzun son 5 güne girildiğinde neler göreceğiz kimbilir
Özellikle mart ayında yani bahar başlangıcında hali hazırda tutarsız olan modeller dahada tutarsızlaşabiliyor. Vade çok uzun son 5 güne girildiğinde neler göreceğiz kimbilir
Belkide 5 mart 1987yi bu sefer Batı Karadeniz yaşayacak tarih tekerrür de eder, yazar da... Ne dersin hocam takibe devam hayırlısı olsun geleceği varsa gelsin biraz aksiyon yaşayalım
15-20 gündür bahar tadında geçiyordu neden olmasın ?
Belkide 5 mart 1987yi bu sefer Batı Karadeniz yaşayacak tarih tekerrür de eder, yazar da... Ne dersin hocam takibe devam hayırlısı olsun geleceği varsa gelsin biraz aksiyon yaşayalım
Valla batımı yaşar doğumu yaşar yoksa komple sıyırır giderim şu anda bilemeyiz. Ama o tarihlerde biryere çok kötü vuracak bu sistem.olasılık olarak şu andaki görüntüde %60 bizim. Batılama olasılığı var modelde ülke sistemine bile evrilebilir