- Resmi Gönderi
Ne zaman için tatil edilmesi söz konusu?
Zaman belirtilmedi. Virüs vakası görüldüğünde salgının büyümemesi için okullar zaten tatil edilecektir fakat salgın görülmeden önce de tedbir amaçlı tatil edebilirler.
Yorum bırakmak için üye olmanız gerekir
Zaten hesabınız var mı? Oturum açın.
Şimdi giriş yapTopluluğumuzda yeni bir hesap için kaydolun. Bu kolay!
Yeni bir hesap oluşturNe zaman için tatil edilmesi söz konusu?
Zaman belirtilmedi. Virüs vakası görüldüğünde salgının büyümemesi için okullar zaten tatil edilecektir fakat salgın görülmeden önce de tedbir amaçlı tatil edebilirler.
Sağlık bakanlığı milli eğitim bakanlığı ile görüşme halindeymiş. Okulların tatil edilebilmesi ihtimali söz konusu
Varsa bir emare..Tam bulaşmadan,cogalmadan yapılması yerinde bir karar olur..
Eğitim verirsen alınır zamanı yaşı yoktur.Bir sezon gecikme yada bir ay iki ay bir şey kaybettirmez .Ciddi bir vaka var ortada, keşke dememek için bir an önce yapılması en iyi seçenek.
Varsa bir emare..Tam bulaşmadan,cogalmadan yapılması yerinde bir karar olur..
Eğitim verirsen alınır zamanı yaşı yoktur.Bir sezon gecikme yada bir ay iki ay bir şey kaybettirmez .Ciddi bir vaka var ortada, keşke dememek için bir an önce yapılması en iyi seçenek.
Salgının türkiyede var olduğunu kabul ediyor sağlık bakanlığı ama tesbit edilen hasta yokmuş
Alacak 1 nisanda
Gercek mi lütfen doğru soyle
Gercek mi lütfen doğru soyle
Ya kardeşim sen önce bir yaşadığın ili Bi araştır öğren hangi şartlarda kar yağışı alır. İzmir den bahsediyoruz. Böyle sor sor nereye kadar?Yunanistan'a yağarsa orayada yağar başka ne diyim ki ben sana?
Olası bir salgın görülmesinde sokağa çıkma yasağı uygulanabilir mi ?
Olası bir salgın görülmesinde sokağa çıkma yasağı uygulanabilir mi ?
Bence olmaz .O iş başka sıkıntılara yol açar.
Hayırlı geceler herkese..Gecenin bu saati oldu hala TV de bakanın açıklaması,alt yazılar,bilgili kişiler,tavsiyeler vs vs.Allah korusun tüm halkımızı.
Günaydınlar hayırlı günler arkadaşlar
Hayırlı Sabahlar
Hayırlı Sabahlar
Kolay gelsin hocam rabbim işinizi rast getirsin inşallah
Mümkünse kar yağmasın bu 30 günlük süreçte. Havalar iyice ısınsın. Malum virüs sıcak havada fazla yaşayamıyormuş.
Sıcak hava bir etken değil virüsün sıcak ortamda bulunma süreci 6-7 saat aralığı bu insana geçmek için baya baya yeterli bir süre o yüzden sıcaklıkla pek bağdaştırılamaz virüsün yapısı tam bilinmiyo sıcağa karşı kendini geliştirebilirde