- Resmi Gönderi
Sıcakta 6 saat diyosun. Soğukta varsayalım 12 saat buda bulaşma yüzdesini arttırıyor. İşimize yarayacak etkenleri düşünelim. Yüzdeyi düşürmek önemli
Yorum bırakmak için üye olmanız gerekir
Zaten hesabınız var mı? Oturum açın.
Şimdi giriş yapTopluluğumuzda yeni bir hesap için kaydolun. Bu kolay!
Yeni bir hesap oluşturSıcakta 6 saat diyosun. Soğukta varsayalım 12 saat buda bulaşma yüzdesini arttırıyor. İşimize yarayacak etkenleri düşünelim. Yüzdeyi düşürmek önemli
Virüsün yapısı belli kardeşim ebola virüsü gibi insandan insana geçerken mutasyona uğramıyor. Benim düşüncem domuz gribi ve kuş gribi kadar tehlikeli değil
Sıcakta 6 saat diyosun. Soğukta varsayalım 12 saat buda bulaşma yüzdesini arttırıyor. İşimize yarayacak etkenleri düşünelim. Yüzdeyi düşürmek önemli
Soğuk ortamdan ziyade nemli ortamlarda yaşar soğukta artacağını sanmıyorum çoğu sıcak ülkede olduğunu varsayarsak
https://www.facebook.com/10002946462678…65515024440650/
Allah aşkına şunu Bi izleyin ???
Hayırlı günler herkese
Bu arada havanın sıcak olması virüsü öldürmüyormuş. Sadece yayılma hızı azalıyormuş
Milli eğitim bakanının açıklamasını 4 gözle bekliyorum okullar tatil olacak mı? :'D
Suudlardan sonra Fransız Tv'leride Korona virüsün bir Türk yapımı biyolojik silah olduğunu iddia ediyor.????
Suudlardan sonra Fransız Tv'leride Korona virüsün bir Türk yapımı biyolojik silah olduğunu iddia ediyor.????
Örnek bir foto alabilirmiyim merak ettim. frasızlardan böyle birşey beklemiyorum
Örnek bir foto alabilirmiyim merak ettim. frasızlardan böyle birşey beklemiyorum
Suudların böyle bir açıklaması var biliyorum. Lakin Fransa TV leri böyle bir paylaşım yapmamıştır. Facede böyle bir geyik dolaşıyor ?
Tövbestafurullah
araplardan hersey beklenir en hain millet onlar suudi kanali oyle aciklama yapmışsa yazik vallahi ?
araplardan hersey beklenir en hain millet onlar suudi kanali oyle aciklama yapmışsa yazik vallahi ?
Düzelttim dostum mesajını herhangi bir ırka nefret söyleminde bulunmayalım
Irkçılık çok kötü bir şey arkadaşlar. Yorum yazarken düşünerek yazalım
Düzelttim dostum mesajını herhangi bir ırka nefret söyleminde bulunmayalım
Peki