- Resmi Gönderi
İnşallah
Bakalım bu sene neler görürüz
Yorum bırakmak için üye olmanız gerekir
Zaten hesabınız var mı? Oturum açın.
Şimdi giriş yapTopluluğumuzda yeni bir hesap için kaydolun. Bu kolay!
Yeni bir hesap oluşturİnşallah
İyi kar ,çok rüzgar,bol tipi ve kazasız belasız yağış
Yazın son ayının ortalarına doğru ilerliyoruz bu kış için içimde çok güzel hisler var nedense
Artık ekim bbaşına kadar yaz ama hatirlaayim hele son 3 senedir
arkadaslar oem hazir pc alicam markasız
Oemin farkı ne yoksa urunler kullanilmis mi oluyor tek tek sectimmi 1500 lira fasla geliyo ama hazir sistem dedimmi baya uygun
Oemin farkı ne yoksa urunler kullanilmis mi oluyor tek tek sectimmi 1500 lira fasla geliyo ama hazir sistem dedimmi baya uygun
Pc ye yatkın ve biraz anlayanlar cevap verirler.Bana uzak bir konu Salih
alcagim pc 5600 tl biraz pahali ama deger 10 sene kullancam
Bugün 6 Ağustos ve Benim Doğum Günüm
OEM Al hocam bu arada Vatandan alıyorsun muhtemelen gayet iyi oluyor yanına birde 144 hz 1 ms tepkimeli monitör çek muhtemelen oyun ve render odaklı alıyorsun ryzen 5 2600 x + rx 590lı bişey alabilirsin
Hocam doğum günü konusuna alabiliyormuyuz kendimizi :D
Ben attım abim
@HavalarMiss
Bir bilene sordum..Cevap geldi
Bu ürünler markasız ve garantisiz hatta eksik parçalı olabilir. İşlemci alırsın fan üzerinde olmayabilir veya garanti dışı olabilir.Fiyat olarak ucuz olsa da herhangi bir arızası olduğunda markası olmadığı için karşıda bir teknik destek bulunamayabilir.
O yüzden yine normal markalı sistem kurdurmak daha mantıklı bir şey
Doları bu bazlı olduğu zamanlarda 2.el toplama veya uygun fiyatlı güvenilir sitelerden indirim günlerini kollama ni öneririm.
Artık ekim bbaşına kadar yaz ama hatirlaayim hele son 3 senedir
Türkiyenin her yeri aynı değil 3 senedir yaz diye de bu sene olacak diye bişey yok hava değişkendir enlemlerimizden dolayı atak almadan soğuk yaşamayan bir coğrafi konumumuz var zaten.
selamlar geri geldim!!!