Izlanda baskısı yok ve soğuklar hâlâ tepemizde
Sohbetimiz Bol Olsun!
-
Sinan -
31 Ocak 2020 18:49 -
Kapalı
-
-
Yalnız saat 5 gibi içeri girmiştim dışarıya tekrar çıktığımda ani bir soğuma olmuştu. Yok artık
-
Yavaştan yağışın kuvvetli kütleleri kocaeliye gelmek üzere şuanda bile fena yağıyor. Turuncu kütleleri düşünemiyorum
-
Deprem mi oldu ?
-
arabalar falan ötüyor
-
Hocam olduğum konumda yağmurun arasında karda iniyor ama çok hafif kar tane bile değil suyun içinde gece kar yapımı
-
CAN hocam gönlünden ne koparsa 3-6cm buraya da ver be =D
-
- Resmi Gönderi
CAN hocam gönlünden ne koparsa 3-6cm buraya da ver be =D
Mikail olsam da sana yarım metre versem kardeşim :D
-
İkinci dalga artık değişmez. Ama Kocaeli için fena bir sistem olmayacak herhalde
-
- Resmi Gönderi
İkinci dalga artık değişmez. Ama Kocaeli için fena bir sistem olmayacak herhalde
Ben sana diyeceğimi dedim. Yarın da sürprizler yaşayabilirsin zaten al sana 3 günlük sistem işte Otur arkana yaslan buraya soru sormak yerine radar ve sıcaklık takibi yap..
-
Ben sana diyeceğimi dedim. Yarın da sürprizler yaşayabilirsin zaten al sana 3 günlük sistem işte Otur arkana yaslan buraya soru sormak yerine radar ve sıcaklık takibi yap..
Benim üzülmem gereken bir durum yok Perşembe günü ilk havada cuma akşamı da ciddi kar ve cumartesi sabahı güzel örtü. Daha ne isterim
-
Benim üzülmem gereken bir durum yok Perşembe günü ilk havada cuma akşamı da ciddi kar ve cumartesi sabahı güzel örtü. Daha ne isterim
Tamam Can hocada onu diyor zaten.
-
Ama işte ben 3 sene kar görmeyince sistemi yaşayana kadar şüpheli yaklaşıyorum. Bakıyorum modele kötü olduğunu düşündüğümde tekrar tekrar soruyorum ki hayal kırıklığı olmasin
-
- Resmi Gönderi
Ama işte ben 3 sene kar görmeyince sistemi yaşayana kadar şüpheli yaklaşıyorum. Bakıyorum modele kötü olduğunu düşündüğümde tekrar tekrar soruyorum ki hayal kırıklığı olmasin
Bu saatten sana ne desem boş zaten modele de bakmaman lazım bana da sormaman lazım aç MGM'yi son sıcaklıkları ve radarı keyfine bak.
-
Ay sonuna inşallah 1,5 hafta var. Daha iyi olur.
-