- Resmi Gönderi
Soğuk fena şu an ve çok ince şekilde yağıyor.. Beyazlamaya başladı eriyen yerler tekrar tutuyor.
Yorum bırakmak için üye olmanız gerekir
Zaten hesabınız var mı? Oturum açın.
Şimdi giriş yapTopluluğumuzda yeni bir hesap için kaydolun. Bu kolay!
Yeni bir hesap oluşturSoğuk fena şu an ve çok ince şekilde yağıyor.. Beyazlamaya başladı eriyen yerler tekrar tutuyor.
Hayırlı sabahlar
Hayırlı sabahlar
Günaydınlar hayırlı günler
Dışarı çıkmıyorum. Ama artık evde durmaktan bunaldım..
Hahaha bu adam çok iyi ya. Haber yayınlıyor. Keman çalıyor. Şarkı söylüyor. 40 ci saniyeye bakın direk
Hayırlı günler herkese
Uludag da son yağışla zirvede 55 cm kar var ama orası da bomboş diyor haberde.
Geçtiğimiz günlerde otellerin sezonu kapattıklarını ifade eden vatandaşlar, "Virüsün ardından bazı oteller sezon kapanışını erkene aldı. Burada kar kalınlığı yeterli seviyede ve hava gayet güzel. Fakat günü birlikçiler ve turistler korona virüsü sebebiyle artık gelmiyor" diye konuştu.
23 mart batılama ihtimali var mı ?
İhtimal herzaman herşey için vardır kardeşim. Hayat ihtimaller üzerine kurulmaktadır?
Ull olduğu için olabilir
Ull olduğu için olabilir
Hocalarım daha iyi bilir. Lakin zannetmiyorum. En iyi ihtimal trakyayıda içine alır okadar
Hocalarım daha iyi bilir. Lakin zannetmiyorum. En iyi ihtimal trakyayıda içine alır okadar
Neyse,bi bakmışız istanbulu içine almış,
Bu arada arkadaşlar bilmeyenler olabilir adımla seslenirsiniz nickimi etiketleyemeceğiniz zamanlar olur diye ismim Semih
Bu arada arkadaşlar bilmeyenler olabilir adımla seslenirsiniz nickimi etiketleyemeceğiniz zamanlar olur diye ismim Semih
Holmes?
Kolayca etiket ederiz Semih ..Bir kaç zor nick var ama senin nick kolay.