- Resmi Gönderi
Hayırlı geceler herkese.. Şu mübarek günde Allah ne iyiyse hakkımızda hayırlısıyla o olsun
Amin ecmain
Yorum bırakmak için üye olmanız gerekir
Zaten hesabınız var mı? Oturum açın.
Şimdi giriş yapTopluluğumuzda yeni bir hesap için kaydolun. Bu kolay!
Yeni bir hesap oluşturHayırlı geceler herkese.. Şu mübarek günde Allah ne iyiyse hakkımızda hayırlısıyla o olsun
Amin ecmain
herkes evde,9 ay sonra nüfus patlaması olmasın=D
Hayırlı günler herkese
Günaydın arkadaşlar hayırlı günler.
TRT EBA dan ders yapmaya başladık çok şükür. Kızımla beraber bende ders dinliyorum bilgi tazeliyorum??
Hayırlı sabahlar herkese.
Zonguldakli67 otur yerine 1
Ömrümde ilk defa 1 aldım onuda senden aldım hocam?
Gayet açıklayıcı anlatılıyor ama yinede bire bir öğretmen öğrenci diyoloğunun yerini tutmuyor.
Ömrümde ilk defa 1 aldım onuda senden aldım hocam?
Hayatta her şey 1 ile başlar,ama iyi ama kötü.1 her şeydir.Sende ve tüm arkadaşlarımız da hayatta iyi olan 1 leriniz çok olsun.
Hayatta her şey 1 ile başlar,ama iyi ama kötü.1 her şeydir.Sende ve tüm arkadaşlarımız da hayatta iyi olan 1 leriniz çok olsun.
Haklısın dayı
İsmi lazım değil bizim gibi bir hava sitesinde okuduğum msj lar şoke etti beni onlara kalsa ülkede hasta sayısı milyonu aşmış?
İsmi lazım değil bizim gibi bir hava sitesinde okuduğum msj lar şoke etti beni onlara kalsa ülkede hasta sayısı milyonu aşmış?
Biz anti demokratik bir ülke değiliz, açıklanan neyse o
Biz anti demokratik bir ülke değiliz, açıklanan neyse o
Yani biz normal vatandaşız ne bilebilirizki açıklanandan başka. Devletimize güvenmeyeceğizde kime güveneceğiz kafadan sallayanlaramı yoksa yabancı basınamı ?
23 mart Dünya meteoroloji günü kutlu olsun