- Resmi Gönderi
The content cannot be displayed because it is no longer available.
Mekanı Cennet olsun
Yorum bırakmak için üye olmanız gerekir
Zaten hesabınız var mı? Oturum açın.
Şimdi giriş yapTopluluğumuzda yeni bir hesap için kaydolun. Bu kolay!
Yeni bir hesap oluşturThe content cannot be displayed because it is no longer available.
Mekanı Cennet olsun
30 nisana kadar okullar tatil
30 nisana kadar okullar tatil
Tatil yok evden eğitime devam :D
Tatil yok evden eğitime devam :D
3 gündür aynı görüntüyü izliyorum??
Günaydınlar hayırlı günler arkadaşlar
Keşke şu virüs bitsede bir an önce insanoğlunun hayatı normale dönse. Her sabah babam işe gittiğinde enfekte olmasından korkuyorum babam 47 yaşında şeker hastası kronik rahatsızlığı olduğundan onun için çok tehlikeli. Annemde sigara içiyor onun içinde aynı durum geçerli. Allah korusun babama bulaşırda farkında olmadan eve gelirse ailece hasta oluruz. Ondan sonrasını düşünemiyorum bile. Kafamda bu seneryoları 1 haftadır kuruyorum. Babama gitme diyorum ama bana zorundayım diye cevap veriyor. Aslında hayat sandığımız kadar zor değilmiş. Biz insanoğlu nankörlük etmişiz. Ama bunları yaşadıktan sonra insanoğlu biraz da olsa kendine gelip şükür edecek diye düşünüyorum. Gerçekten çok ilginç günlerden geçiyoruz eğer hayatta kalırım da çocuklarım olursa bu günleri onlara detaylı bir şekilde anlatacağım. Aha 17 yaşındayım hayatımda böyle kötü günlere tanık olmamışımdır. Her gün ailemden birini kaybetme korkuları, insanların hayatını kaybetmesi. Gerçekten sabrediyorum. Ama bu durumlar çok canımı sıkıyor. Bu günleri atlattıktan sonra insanoğlu birbirini daha sevecek bu virüs bize her şeyi anlatıyor. Rabbim bir an önce bu salgının önünü ramazan ayında inşallah keserde. Bu kötü günler son bulur. Ramazan ayında biz müslümanlar bol bol şükreder birbirine sarılır. Her zamanki gibi akşam olduğunda huzurlu bir şekilde orucumuzu açarız. Her gece Allah'a şükrederiz
İnsanoğlu akıllanmaz nokta
Keşke şu virüs bitsede bir an önce insanoğlunun hayatı normale dönse. Her sabah babam işe gittiğinde enfekte olmasından korkuyorum babam 47 yaşında şeker hastası kronik rahatsızlığı olduğundan onun için çok tehlikeli. Annemde sigara içiyor onun içinde aynı durum geçerli. Allah korusun babama bulaşırda farkında olmadan eve gelirse ailece hasta oluruz. Ondan sonrasını düşünemiyorum bile. Kafamda bu seneryoları 1 haftadır kuruyorum. Babama gitme diyorum ama bana zorundayım diye cevap veriyor. Aslında hayat sandığımız kadar zor değilmiş. Biz insanoğlu nankörlük etmişiz. Ama bunları yaşadıktan sonra insanoğlu biraz da olsa kendine gelip şükür edecek diye düşünüyorum. Gerçekten çok ilginç günlerden geçiyoruz eğer hayatta kalırım da çocuklarım olursa bu günleri onlara detaylı bir şekilde anlatacağım. Aha 17 yaşındayım hayatımda böyle kötü günlere tanık olmamışımdır. Her gün ailemden birini kaybetme korkuları, insanların hayatını kaybetmesi. Gerçekten sabrediyorum. Ama bu durumlar çok canımı sıkıyor. Bu günleri atlattıktan sonra insanoğlu birbirini daha sevecek bu virüs bize her şeyi anlatıyor. Rabbim bir an önce bu salgının önünü ramazan ayında inşallah keserde. Bu kötü günler son bulur. Ramazan ayında biz müslümanlar bol bol şükreder birbirine sarılır. Her zamanki gibi akşam olduğunda huzurlu bir şekilde orucumuzu açarız. Her gece Allah'a şükrederiz.
Eline sağlık Yusuf, güzel bir mesaj olmuş.
Bu günlerde geçer abim, inşaallah kazasız belasız atlatmak nasip olacak.
Hayırlı günler herkese
Herkese hayırlı akşamlar abiler, kardeşler, genç kalanlar ve herkese
Herkese hayırlı akşamlar abiler, kardeşler, genç kalanlar ve herkese
Hayırlı akşamlar sana ve herkese abim
Cümleten hayırlı akşamlarımız olsun
Nisanda kar yağdı mı hiç istanbul a
Nisanda kar yağdı mı hiç istanbul a
09.04.2003 - 02:00Hürriyet Haber