- Resmi Gönderi
Hayırlı geceler herkese
Yorum bırakmak için üye olmanız gerekir
Zaten hesabınız var mı? Oturum açın.
Şimdi giriş yapTopluluğumuzda yeni bir hesap için kaydolun. Bu kolay!
Yeni bir hesap oluşturHayırlı geceler herkese
Hayırlı sabahlar herkese..
Günaydınlar hayırlı günler arkadaşlar
Günaydınlar hayırlı günler arkadaşlar
Günaydın abim, hayırlı günler
Cümleden hayırlı günler. Sene 97. mart 20 bir kar yağdı ki yollar kapandı. tam 5 gün göz gözü görmemişti. Zonguldak SSK da dedem vefat etti. Cenazesini getiremedik bi süre. Sonra cenazeyi zorlada olsa getirdik defin yaptık. 2 gün sonra karlar eridi ve bahar gelmişti.. Hatırlayan vardır. Bartın Zonguldak civarıydı. Bu martta soğuk ama kar yok...
Neredeyse tüm ülkeye yağmış
Cümleden hayırlı günler. Sene 97. mart 20 bir kar yağdı ki yollar kapandı. tam 5 gün göz gözü görmemişti. Zonguldak SSK da dedem vefat etti. Cenazesini getiremedik bi süre. Sonra cenazeyi zorlada olsa getirdik defin yaptık. 2 gün sonra karlar eridi ve bahar gelmişti.. Hatırlayan vardır. Bartın Zonguldak civarıydı. Bu martta soğuk ama kar yok...
Hayırlı günler abim, hoşgeldin.
Bu sene Karadeniz de güzel kar aldı ama Mart'ta her zaman kar yağışı almıyoruz genel de çoğu il ve bölgede.İstisnalar hariç,senin yazdığın tarihte öyle olmuş demekki.
Ben hatırlıyorum o seneyi 1 gün yağdı ama hiç durmadan yağdı yarım metreye yakın kar yağdı. Hayat 1 gün durdu zonguldakta. Ama bir gecede lodosla beraber eridi
Ben hatırlıyorum o seneyi 1 gün yağdı ama hiç durmadan yağdı yarım metreye yakın kar yağdı. Hayat 1 gün durdu zonguldakta. Ama bir gecede lodosla beraber eridi
Evet hemen erimişti. Rahmetli dedemin vefatı ve o kar hiç aklımdan çıkmaz. Gözlerimi kapatınca dışarıda o kar yağışını hala görebiliyorum. Oysa ne severdim kar yağışını. Ama bana hüzün verir olmuştu...
Zonguldakta bir günde 4 mevsim yaşanabiliyor şaşırmamak lazım =D
Hayırlı akşamlar herkese
Hayırlı akşamlar herkese
Hayırlı akşamlar
Buraya atayımda kimi ilgilendiriyorsa bilgi sahibi olsun
ecmwf de 192 .saat değişime ve gelişime açıktır
Bu gece 03:00 den itibaren ücretli veri paylaşımına ölmez sağ kalırsak sonbahar mevsimine kadar ara veriyoruz